Medarbeidere til revisjon

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med 30 kontorer. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

Sandberg Revisjon AS har siden starten i 1984 hatt som forretningsfilosofi å utføre lovbestemt revisjon med naturlig tilknyttet rådgivning. Internasjonalt er vi medlem av Inpact International. Nasjonalt deltar vi i en samarbeidsorganisasjon av registrerte og statsautoriserte revisorer gjennom Inpact Norge AS.

Vi har lokal forankring, nærhet til kunden og tilbyr alle typer tjenester innen revisjon og rådgivning innen våre fagområder. Våre tjenester utføres med høye krav til kvalitet, etikk og integritet. Vi kan bidra til bedre økonomistyring og lønnsomhet hos våre kunder. Organisasjonen er bygget opp for å yte god service overfor våre kunder – kort vei til ansvarlig revisor. Vi har relevant og lang erfaring i de fleste bransjer samt stor kontaktflate i næringslivet.

Vi er 17 ansatte i hyggelige lokaler sentralt i Hamar.

 

Vi søker etter engasjerte og kompetente medarbeidere med erfaring og utdannelse til arbeidsoppgaver innen revisjon.

Vi ønsker at du minimum har en bachelor i revisjon og litt operativ erfaring fra faget, eventuell solid relevant erfaring fra revisjon eller regnskap/controlling kan kompensere for høyere utdanning.

 

Du trives godt i dialog med kunden, og du har gode sosiale antenner. Samtidig viser du  god forretningsforståelse. Vi tror at for å trives hos oss, har du en evne og vilje til å stå på litt ekstra i perioder, du bidrar til fellesskapet, er systematisk og har høy serviceinnstilling.

 

Sandberg Revisjon AS er store nok til å ha interessante og spennende kunder som vil gi deg komplekse utfordringer, og er liten nok til å være opptatt av at alle blir sett og hørt og tar vare på hverandre.

I Sandberg Revisjon AS er det et  hyggelig og fartsfylt miljø der vi jobber og trives sammen. Hvis du kommer til oss med motivasjon, innsatsvilje og god kompetanse, gir vi deg muligheten til å vokse og utvikle deg sammen med oss.

 

Kontorsted: Hamar, reising må påregnes.

 

Interessert og kvalifisert? Søk stillingene via lenken til Manpowers hjemmeside.

For mer informasjon om stillingene: Kontakt Manpower v/bedriftsrådgiver Nina Bratberg, tlf. 91805840.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SANDBERG REVISJON AS
Antall stillinger: 2
Industri: Manpower
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Hedmark
 Hamar
Rolle: Rådgiver, Medarbeider, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 14.08.2017
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1023011
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Nina Bratberg
Telefon 91805840
Nina.Bratberg@manpower.no