Kunderådgiver BM

Kort om Handelsbanken

 

Handelsbanken er ett av Nordens største finanskonsern med 11 500 ansatte, over 800 bankkontorer og tilstedeværelse i mer enn 20 land. I Norge er Handelsbanken tilstede med 49 bankkontorer. Med utlånsvolum på 239 milliarder kroner er Handelsbanken Norges fjerde største bank.

 

Banken er en av verdens mest solide banker, ifølge Bloomberg, Global Finance og ratingbyråer. Handelsbanken har beste rating av de nordiske bankene hos internasjonale ratingbyråer på grunn av en konsekvent kredittpolitikk, lave tap og en solid kundeportefølje. Handelsbanken jobber langsiktig og forutsigbart - også når markedet svinger. Dette skaper lange kunderelasjoner, fornøyde kunder og god lønnsomhet.   

 

Vi søker nå 7 bedriftsrådgivere til Oslo-området!

 

Handelsbanken vokser og søker erfarne bedriftsrådgivere til spennende roller ved våre kontorer i Oslo-området. I Handelsbanken er det bankkontorene som eier kunderelasjonene, og som bedriftsrådgiver får du møte spennende mennesker som ønsker å utvikle forretning.

 

Handelsbanken praktiserer sterk desentralisering, som innebærer stor beslutningsmyndighet og frihet til deg som kunderådgiver. Dette setter våre kunder stor pris på, og det er derfor Handelsbanken år etter år er i toppen på kundeundersøkelsen EPSI.

 

I Oslo har Handelsbanken sju kontorer som alle håndterer både privatkunder og bedriftskunder (alt fra små bedrifter til store børsnoterte selskaper).

 

 

Arbeidsbeskrivelse

 

I denne rollen jobber du med en kundeportefølje bestående av kunder i ulike bransjer. Som rådgiver har du hele kundeansvaret, og bruker din kompetanse og erfaring til å skape tillit og bygge sterke relasjoner. Vi opplever nå sterk vekst og er opptatt av at våre nye rådgivere jobber med hele bankens produktspekter. Som rådgiver får du ansvar for alle prosesser og alle relasjoner kunden har med banken;

 

• skape og utvikle sterke relasjoner til kunder og samarbeidspartnere

• utarbeidelse og fremleggelse av tilbud, løsningsforslag og presentasjoner

• selskapsvurdering og utarbeidelse av kredittsaker

• engasjementstyring og håndtering av bankens risikoer på kunde- og konsernnivå

• utarbeidelse og utøvelse av forretningsstrategi på kunder

• strukturert prospektarbeid

• utvikle nye rådgivere gjennom teamarbeid

• sette sammen og lede arbeid med relevante kundeteam med deltagelse av spesialister

 

 

Hvem er du?

 

Vi er på jakt etter to ulike profiler bedriftsrådgivere. De som får ansvar for små og mellomstore kunder samt de med lang erfaring som skal ta ansvar for noen av bankens største kunder.

 

• Du har minimum 5 års relevant erfaring som kunderådgiver bedriftsmarked i bank, kredittanalytiker, revisor og/eller operativ økonomisjef, eller tilsvarende

• Du har høyere økonomisk utdannelse, minimum bachelor. Utdanning kan kompenseres med relevant arbeidserfaring

• Du er autorisert finansiell rådgiver eller autoriseres som finansiell rådgiver hos oss så snart som mulig

 

 

Som person er du løsningsorientert og setter kundens behov i sentrum. Samtidig som du er på jakt etter nye forretningsmuligheter og breddesalg, evner du å jobbe strukturert og helhetlig. Du er en relasjonsbygger og kommuniserer godt med ulike typer mennesker. Du er beslutningsdyktig i forhandlingssituasjoner.

 

 

Ønsker du nye utfordringer? Da har du muligheten nå!

 

Sjekk ut http://www.handelsbankenrekruttering.no/ for mer informasjon.

 

For spørsmål knyttet til stillingen kan du kontakte rekrutteringsrådgiver i Experis Finance, Marit Hjetland, på marit.hjetland@no.experis.com eller Karit Wiig på karit.wiig@no.experis.com

 

Kandidater vurderes fortløpende, så søk i dag!

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: HANDELSBANKEN
Antall stillinger: 7
Industri: Finance
Fagfelt: Bank / Finans / Forsikring
Underkategori: Rådgiver, Porteføljeforvalter, Relationship Manager, Bank, finans og forsikring
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider, Rådgiver, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 13.09.2017
Søknadsfrist: 08.10.2017
Ref. nr.: 1023301
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Marit Sæterli Hjetland
Marit.Hjetland@no.experis.com

Karit Wiig
Karit.Wiig@no.experis.com