Senior Ingeniør Mekanisk/ Marine

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

PSW Group leverer multidisipline tjenester til olje- og energisektoren, både onshore og offshore, med en sterk kundebase innen subsea og boring. Gruppen er organisert i følgende enheter: PSW Technology, PSW Solutions, PSW Power & Automation og PSW Integrity. Konsernet har hovedkontor på Subsea & Drilling-basen på Mongstad, og har i tillegg kontor på Ågotnes og i Liverpool.

 

PSW Group opplever økt etterspørsel og ønsker å styrke ingeniøravdelingen på Mongstad. I den forbindelse søker vi etter engasjerte ingeniører som skal designe, beregne og styre tekniske løsninger til våre Subseaprosjekter.

 

 

Arbeidsoppgaver:

Utføre beregninger og lage rapporter i forbindelse med løfteutstyr, mekaniske komponenter, trykkutsatte komponenter, undervannsutstyr etc.

Mekanisk konstruksjon, lag produksjonstegninger

 

Kvalifikasjoner:

  • Bachelor eller Master innenfor Subsea Technology, marin teknikk, mekanisk design eller tilsvarende.
  • Bør ha 10 års relevant erfaring
  • Generelt gode kunnskaper innenfor subsea-, riser-, topside og rigg.
  • Erfaring med mekanisk konstruksjon, sveiste konstruksjoner, maskinerte deler, sammensatte produkter, produktutvikling og prosedyreskriving. Lang erfaring med å vurdere og bestemme lasttilfeller i forbindelse med styrkeberegninger. Erfaring med bruk av Bruk av ANSYS, MathCad og Inventor 2018.
  • Noe erfaring med prosjektledelse er ønskelig.
  • Solid erfaring i bruk av standarder som DNV GL regelverk, spesielt "DnV-GL OS-E101 Drill plant", API regelverk innenfor drilling, DnV 2.7-3/2-7.1, Norsok, Eurocode, ASME, Norsk Standard etc.
  • Gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig på norsk og engelsk
  • Praktisk erfaring er en stor fordel.

 

Personlige egenskaper:

Analytisk og praktisk innsikt.

Tålmodig og målrettet.

Nøyaktig og kvalitetsbevisst

 

Vi tilbyr

Langsiktig engasjement hos en solid kunde innen olje & gass på Mongstad og en unik mulighet som kan føre til fast stilling for rette vedkommende. Oppstart snarest. Konkurransedyktig lønn og god oppfølging av din Experis konsulent.

 

Interessert?

Manpower håndterer søkere til PSW i denne prosessen og du kan kontakte Silje Seim Skjerve dersom du har spørsmål. Registrer din CV på www.manpower.no og søk på stillingen. Registrer så fullstendig cv som mulig, da denne er grunnlaget for vår vurdering og beslutning om hvem som går videre.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: PSW TECHNOLOGY AS
Antall stillinger: 2
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Arbeidssted: Hordaland
 Lindås

Søk på stillingen

Publisert: 17.10.2017
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1023498
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Silje Seim Skjerve
Telefon +47 94 85 80 07
Silje.Seim.Skjerve@manpower.no