Selvstendig IT-konsulent?

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk.

 

 

 

Experis IT leverer senior kompetanse til et stort utvalg spennende kunder. Vi har spesielt mange oppdrag innen bank/finans, helse, offentlig sektor og industri.

For at våre kunder skal få de beste hodene, ønsker vi  å samarbeide med deg som er selvstendig IT-konsulent med eget AS.

 

Har du erfaring med systemutvikling, arkitektur, test, prosjektledelse eller sikkerhet m.m. er vi interessert i å komme i kontakt med deg.

 

Som en selvstendig samarbeidspartner til Experis drar du nytte av hele vår kundeportefølje samtidig som du får alle fordelene vårt administrasjonsapparat.

Vi kan tilby deg; tett samarbeid med våre kunder, tilgang til alle våre oppdrag, økt faktureringsgrad, avtalehåndtering, prisforhandlinger og kompetanseutvikling.

 

 

Søk stillingen, og fortell oss mer om din kompetanse og bakgrunn.

For mer informasjon - ta kontakt med Andrea Madland eller Martine Løkka.

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: Utvikling Java, Utvikling .Net, Utvikling C/C++, Webutvikling, Utvikling Annet, Agile metoder, UNIX / Linux, Nettverk / Infrastruktur / Virtualisering, Datavarehus / BI / Analyse, Prosjektledelse IT, Testledelse, Integrasjon / ERP / CRM, Stormaskin, IT, - IT
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 20.11.2018
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1027748
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Andrea Madland
Andrea.Madland@no.experis.com

Martine Løkka
Martine.Lokka@no.experis.com