Vi trenger flere barne- og ungdomsarbeidere til barnehager og skoler i Fredrikstad Kommune.

Vi har inngått en rammeavtale med Fredrikstad kommune som innebærer at de kan bestille vikarer fra oss til å jobbe i barnehager og skoler i Fredrikstad. Når vi mottar en bestilling, ønsker vi å tilby den best egnede vikaren. Vi trenger derfor å knytte til oss flere kvalifiserte vikarer.

 

Kvalifikasjonskrav:

Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider.

 

Fremmedspråklige må kunne dokumentere bestått norskprøve B1 i muntlig framstillingsevne, lytting og lesing og B1 i skriftlig framstillingsevne.

 

Våre ønsker

Barna våre er det viktigste vi har, så i tillegg til kvalifikasjonskravene, ønsker vi at de som søker har et oppriktig ønske om å være en del av barns oppvekst, utvikling og læring. Mange av forespørslene etter vikarer har korte frister, så vi er spesielt interessert i de som kan stille på kort varsel. Derfor er det en fordel hvis du bor i Fredrikstad, og at du disponerer bil.

 

Litt om stillingen

Hos oss får du mulighet til å jobbe på forskjellige barnehager og skoler, og du får frihet til å takke ja eller nei til de oppdragene vi tilbyr. Likelønnsprinsippet i vikarloven garanterer at du får samme lønn som når du jobber i kommunen. Lengden på oppdragene varierer fra enkeltdager til flere måneder.

 

Interessert?
Søk direkte via denne annonsen. Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende.

Stillingsinformasjon

Kunde: Fredrikstad Kommune
Antall stillinger: 10
Industri: Manpower
Fagfelt: Oppvekst og undervisning
Underkategori: SFO assistent, Lærerassistent, Barnehageassistent, Tilkallingsvikar, Oppvekst og undervisning, - Oppvekst og undervisning
Arbeidssted: Østfold
 Fredrikstad

Søk på stillingen

Publisert: 17.01.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1027876
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Morten Strand
Morten.Strand@manpower.no