Søker dyktige testingeniører

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

 

For en av våre kunder i det maritime miljøet søker vi etter flere testere. Grunnet nye reglementer for utslipp av eksosgass har vår kunde opplevd stor pågang og trenger derfor å styrke testdelen av staben. Du vil jobbe med in house testing av automatiserte eksosgassrensesystemer for skip med oppgaver som:

 

  • Igangkjøring og problemløsing av automatiserte systemer
  • FAT testing
  • Kvalitetssikring og produksjon av test dokumentasjon
  • Kvalitetssikring

 

 

Kvalifikasjoner

  • Bachelor/mastergrad innen automasjon eller tilsvarende
  • Minst 5års erfaring med testing av automatiserte systemer.
  • Erfaring med testing maritimt/offshore er meget ønskelig
  • Behersker både Norsk og Engelsk
  • Lokal tilhørighet vil telle positivt

 

 

Kjenner du deg igjen i punktene ovenfor så ser jeg frem til å motta din søknad!

 

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 2
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Elektro/Elkraft, Automasjon / Instrument
Arbeidssted: Østfold
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 03.12.2018
Søknadsfrist: 17.12.2018
Ref. nr.: 1027901
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Christian Magnus Ramm Steen
Christian.Magnus.Ramm.Steen@no.experis.com

Kathrine Tronvold
Kathrine.Tronvold@no.experis.com