Vi søker etter barnehagelærere i Fredrikstad

Vi har inngått en rammeavtale med Fredrikstad kommune som innebærer at de kan bestille vikarer fra oss til å jobbe i barnehager i Fredrikstad. Når vi mottar en bestilling, ønsker vi å tilby den best egnede vikaren. Vi trenger derfor å knytte til oss flere kvalifiserte vikarer.

 

Kvalifikasjonskrav:

Bachelor som Barnehagelærer eller førskolelærer

 

Utenlandske søkere må ha sin utdanning godkjent gjennom Nokut og Udir.

Fremmedspråklige må kunne dokumentere bestått norskprøve B1 i muntlig framstillingsevne, lytting og lesing og B1 i skriftlig framstillingsevne. Skal du jobbe som pedagogisk leder, stilles det noe strengere krav til språk.

 

Barna våre er det viktigste vi har, så i tillegg til kvalifikasjonskravene, ønsker vi at de som søker har et oppriktig ønske om å være en del av barns oppvekst, utvikling og læring. Noen av forespørslene etter vikarer har korte frister, så om du kan stille på kort varsel er det en fordel.

 

Litt om stillingen

Hos oss får du mulighet til å jobbe på forskjellige barnehager og skoler, og du får frihet til å takke ja eller nei til de oppdragene vi tilbyr. Likelønnsprinsippet i vikarloven garanterer at du får samme lønn som når du jobber i kommunen. Lengden på oppdragene varierer fra enkeltdager til flere måneder.

 

Interessert?

Søk direkte via denne annonsen. Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 10
Industri: Manpower
Fagfelt: Oppvekst og undervisning
Arbeidssted: Østfold
 Fredrikstad

Søk på stillingen

Publisert: 17.01.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1027938
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Morten Strand
Morten.Strand@manpower.no