Technical Safety Engineer

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Product Technical Safety Engineer.

Arbeidsoppgavene er knyttet til vurderinger av teknisk sikkerhet og compliance rundt vår kundes produkter og operasjon av disse, i tillegg til å gi prosjekt-teamene råd og støtte i compliance og tekniske sikkerhets-spørsmål.

 

Stillingen innbefatter tolkning av aktuelle lover, regler og standarder, samt gjennomføre sikkerhetsstudier som: HAZOP, HAZID, FMECA, Ignition Hazard Assessment og arbeidsmiljørelaterte vurderinger i forbindelse med maskiner som leveres.

 

Arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:

• Gjennomføre sikkerhetsstudier på maskiner og utarbeide tilhørende dokumentasjon.

• Risikoanalyser på sikkerhetsrelaterte deler av styresystem (EN ISO 13849).

• Bistå produktgruppene i tolkning av regelverk og krav.

• Bistå produktgruppene med vedlikeholdsstrategi,

• Utvikling og vurdering av tekniske sikkerhetsplaner i prosjekt.

• Definere analyser og oppgaver i henhold til tekniske sikkerhetsplaner.

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk. Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Engineering
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Arbeidssted: Vest-Agder

Søk på stillingen

Publisert: 07.12.2018
Søknadsfrist: 16.12.2018
Ref. nr.: 1027987
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Birthe Øren
Birthe.oren@no.experis.com

Mailin Ramsland Reinertsen
Telefon 90769990
Mailin.Ramsland.Reinertsen@no.experis.com