Sveisere / Platearbeidere

Erfaring som sveiser eller platearbeider? KB Stålindustri AS øker bemanningen og er i den forbindelse på jakt etter sveisere og platearbeidere. Har du erfaring fra bransjen og er på jakt etter nye utfordringer, anbefaler vi deg å lese videre.

 

Som sveiser / platearbeider vil arbeidsoppgavene hovedsakelig bestå av produksjon av stålkonstruksjoner på verksted, samt montering ute hos kunde. Vi søker deg som har erfaring fra lignende arbeid og har fagbrev som sveiser / platearbeider. Lang erfaring kan oppveie for manglende fagbrev.

 

Dersom du tenker på å flytte til Haugesund ønsker vi svært gjerne å komme i kontakt med deg.

 

Ved spørsmål og/eller ønske om ytterligere info ta kontakt med Arild Wenneck Askeland på mail arild.wenneck.askeland@manpower.no eller telefon 99468140.

 

Søknader må sendes via Manpowers rekrutteringsportal på www.manpower.no. Klikk deg videre på "Søk på stillingen". Alle kandidater må opprette en utfyllende CV-profil. Denne er grunnlaget for hvem som går videre i prosessen.

 

Søknadsfrist 20. januar.

Vi behandler søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende søknad omgående.

Arbeidstid mandag - fredag kl. 07:00-15:00.

Oppstart etter avtale.

 

KB Stålindustri AS er leverandør av alt innen stålkonstruksjon, sveising og metallarbeid, industrirørlegging og teknisk isolering. Det jobbes daglig mot deres mål, som er å bli en ledende leverandør på Haugalandet av tjenester innenfor de nevnte produktområdene. Det utføres oppdrag for næringsbygg, industrianlegg, offentlige bygg, boligprosjekter, olje og gass samt maritime miljøer. KB Stålindustri AS innehar et topp moderne verksted, og har kontorlokaler i Aksdal Næringspark. De ansatte er en entusiastisk gruppe mennesker med lang og solid erfaring fra ledende selskaper i bransjen. Sammen ønsker de å skape et attraktivt tilbud til kunder i deres geografiske nedslagsfelt. De er derfor bestandig opptatt av å finne de optimale løsningene for hvert selvstendige prosjekt. Fokuset er alltid på å levere dokumentert kvalitet til avtalt pris innenfor tidsrammen som er fastsatt. Les gjerne mer om KB Stålindustri AS på www.kb-staalindustri.no.

Arbeidsoppgaver kan variere, men hovedsakelig være

 • Sveiseoppdrag innen rør. plate og stålkonstruksjoner.
 • Produksjon av stålkonstruksjoner.
 • Montering ute hos kunder.
 • Tilfallende arbeidsoppgaver.

 

Ønskede kvalifikasjoner vil være

 • Sertifisert sveiser etter EN-ISO 9606-01.
 • Sertfisert innen GTAW / TIG.
 • Følgende sertifikater: 111, 131, 135, 136, 138, 141.
 • Fagbrev er ønskelig, men ikke et krav.
 • Relevant erfaring.
 • Kan kommunisere på norsk eller engelsk.

 

Innehar du ikke alle de ønskede kvalifikasjonene? Oppfordrer deg allikevel i å ta kontakt med oss.

 

Personlige egenskaper er viktige for oss, og vi ønsker at du er

 • Omgjengelig.
 • Teamarbeider.
 • Full av pågangsmot.
 • Fleksibel.
 • Lojal og stabil.

Vi gjør igjen oppmerksom på at søknad må sendes via Manpowers rekrutteringsportal. Opprett en jobbsøkerprofil via linken "Søk på stillingen" og legg inn mest mulig utfyllende informasjon som mulig i din CV, da denne er grunnlaget for hvem som går videre i prosessen. Legg så inn en kortfattet søknadstekst. Søknader sendt pr. mail har vi dessverre ikke mulighet å vurdere. Alle kandidater vil få en tilbakemelding, enten pr. telefon eller pr. mail. Ved spørsmål ønsker vi svært gjerne at du tar kontakt med oss.

 

Vi gleder oss til å få din søknad!

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: KB STÅLINDUSTRI AS
Antall stillinger: 4
Industri: Manpower
Fagfelt: Industri og produksjon, Tekniske håndverksyrker, Bygg og anlegg
Underkategori: Sveiser u/fagbrev, Verkstedmedarbeider, Sveiser m/fagbrev, - Håndverk, Platearbeider m/fagbrev, Bygg og anlegg, - Bygg og anlegg, Montering, Produksjonsmedarbeider, Industri og produksjon, - Drift og produksjon
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Rogaland
 Tysvær
 Aksdal Næringspark
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 18.01.2019
Søknadsfrist: 10.02.2019
Ref. nr.: 1028029
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Arild Wenneck Askeland
Telefon +4799468140
Arild.Wenneck.Askeland@manpower.no