Bergersen Flis Lade søker Daglig Leder

Bergersen Flis AS er en av landets ledende fliskjeder med seks egeneide butikker, samt flere partnerkunder. Vårt konsept er å ha flotte flissentere for både privat- og proffkunder. Vi har stort fokus på å gi dyktig veiledning, ha riktige produkter, og å lage inspirerende utstillinger.

Selskapets avdeling i Trondheim er et komplett flissenter med flott utstilling, arkitekt showroom, proffsenter og lokalt lager.

 

Vi i Bergersen Flis er markedsledende aktør innen kvalitetsflis som betjener både privat- og proffmarkedet. Vi har som målsetning å være den foretrukne samarbeidspartner med inspirasjon, teknisk kompetanse og komplette leveranser.

 

Vi ønsker å forsterke vår posisjon i Midt-Norge og ser derfor etter vår nye leder for avdelingen på Lade, som gjennom sitt engasjement vil være med å øke markedsandelen vår ytterligere.

 

Som daglig leder vil du få ansvaret for å lede et høykompetent fagmiljø, som sammen med dine salgsegenskaper og store gjennomføringsevne vil skape omsetningsvekst. Du vil få budsjettansvar for avdelingen samt et personalansvar for de ansatte. Videre vil du lede avdelingen med innlevelse og inspirasjon.

 

Vi ser etter deg som har hatt en spennende reise og som har noe å vise til. Du har god erfaring med å lede mennesker samt oppnådd gode resultater der du er. Høyere utdanning er ikke et krav for stillingen, men du har gjerne byggfag eller butikksjeferfaring å vise til. Det viktigste er at du har stor interesse for våre produkter.

 

Som person er du en motivator som trives med å lede mennesker, en lagspiller som er inkluderende og evner å se de rundt deg. Du er lojal og leder på en ydmyk og jovial måte.  

 

Hos oss vil du få muligheten til å sette ditt fingeravtrykk på en spennende bransje, hos et solid firma med et godt renommé. Du vil også bli en del av en ledergruppe som vil gi deg god støtte.

 

For nærmere informasjon, ta kontakt med vår rådgiver i Experis; Christer Berget, tlf. 969 66 606, eller administrerende direktør Lars Bergersen, tlf. 905 55 275.

 

Vi ser frem til å motta din søknad!

 

Stillingsinformasjon

Kunde: EXPERIS AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Varehandel
Underkategori: Butikksjef, Ledelse
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Leder

Søk på stillingen

Publisert: 04.01.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1028252
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Christer Berget
Telefon 969 66 606
Christer.Berget@no.experis.com