Lønns- og regnskapskonsulent

Norway Royal Salmon ASA (NRS) er et havbruksselskap med to forretningsområder innen lakseoppdrett og salg- og marked. NRS har 43 matfiskkonsesjoner hvor oppdrettsaktiviteten er i Finnmark, Troms, Hordaland og Rogaland. Konsernet er nylig tildelt visnings- og utviklingskonsesjoner som skal realiseres de kommende årene. NRS er involvert i de fleste ledd i verdikjeden – fra smolt, matfiskproduksjon, slakterivirksomhet og salgs- og markedsarbeid. NRS er notert på Oslo Børs og hovedkontoret er lokalisert i Trondheim.

Norway Royal Salmon ASA søker

 

Lønns- og regnskapskonsulent

 

Norway Royal Salmon er i sterk vekst og har store ambisjoner for fremtiden. Vi skal nå styrke vår lønns- og regnskapsavdeling og søker etter deg som er engasjert og initiativrik.

 

Vi tror på at trivsel og prestasjoner henger sammen og at du identifiserer deg med våre verdier trygg, engasjert, fremtidsrettet og troverdig.

 

Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter, i et profesjonelt og aktivt miljø i en spennende bransje i vekst.

 

 

Sentrale og varierte arbeidsoppgaver vil være:

• Utlønning til alle fast ansatte og timelønnede

• Reiseoppgjør og andre utlegg

• Rapportering

• Avstemming og årsavslutning av lønn

• Rapportering og utarbeiding av analyser

• Regnskapsføring

• Back-up funksjoner ellers i avdelingen

 

Du vil ha tett kontakt med våre regioner i hele konsernet som rådgiver for ansatte på lønnsrelaterte spørsmål og støttespiller for ledelsen.

 

Vi søker deg som har:

Du har erfaring innen lønnsfaget og ønsker å bygge videre på din kompetanse innenfor fagområdet, du har også god regnskapsforståelse. I tillegg er du oppdatert på lover og regler innen fagområdet. Av faglig bakgrunn har du høyere økonomisk utdannelse, gjerne i regnskapsfaglig retning. Relevant erfaring kan kompensere for formell bakgrunn.

 

Vi kan tilby en stilling med utfordrende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø. Det er god mulighet til faglig utvikling. Stillingen har konkurransedyktige betingelser og gode kollektive forsikrings – og pensjonsordninger. Vi har kontor sentralt i Trondheim.  

 

 

For nærmere informasjon om stillingen kontakt:

- Hanne-Guri Haug, Direktør HR/HMS tlf. 913 93 403

 

Stillingsinformasjon

Kunde: NORWAY ROYAL SALMON ASA
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Regnskapsmedarbeider /- fører / -assistent, Lønnsmedarbeider, Lønnskonsulent, Registreringsmedarbeider, Lønnsansvarlig, Selvstendig regnskapsfører, Selvstendig lønnskonsulent, Økonomi/Regnskap/Lønn
Arbeidssted: Trøndelag

Søk på stillingen

Publisert: 30.01.2019
Søknadsfrist: 24.02.2019
Ref. nr.: 1028641
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Anne Dordi Alseth
Telefon 92448268
Anne.Dordi.Alseth@no.experis.com