Bedriftsrådgiver BM

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Vår kunde holder til sentralt i Oslo og du vil i hovedsak få ansvar for følgende oppgaver:

 

  • Støtte Senior Relationship Manager i utarbeidelse av kredittsøknader - herunder en kortfattet og god beskrivelse av et konserns forretningsmessige risiki, finansielle risiki og analyse
  • Støtte relatert til kundeoppfølging
  • Øvrig administrative oppgaver

 

 

 

Ønsket erfaring og kvalifikasjoner:

 

  • Erfaring fra tilsvarende oppgaver
  • Nøyaktig og dedikert
  • Gode samarbeidsevner
  • Forretningsorientert og fagorientert

 

 

 

Interessert?

 

Registrer din CV og søk på stillingen. - Søknader vil bli behandlet fortløpende!

 

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn, Bank / Finans / Forsikring
Underkategori: Låneadministrasjon, Dokumentbehandling , Saksbehandler forsikring / bank / inkasso, Depotmedarbeider / lånesaksbehandler, Verdipapiradministrasjon, Risikovurdering / Helsevurdering, Kredittmedarbeider, Dokumentcontroller, Relationship Manager, - Bank / Finans / Forsikring
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
 Oslo sentrum
Rolle: Medarbeider, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 15.03.2019
Søknadsfrist: 25.03.2019
Ref. nr.: 1029263
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Berit Grindstad Berge
Berit.Berge@no.experis.com