Rådgiver økonomi, regnskap og analyse

AKVA group har vært en ledende leverandør av teknologi og service til den globale akvakultur-industrien i mer enn 40 år. Vi tilbyr alt fra enkle komponenter til komplette installasjoner og service for både landbasert og merdbasert oppdrett. God fiskevelferd ligger til grunn for alt vi gjør, og vi jobber hardt for å utvikle teknologi som bidrar til bærekraftig biologi. Selskapet er børsnotert, har cirka 1,500 ansatte og er etablert i 12 land. Les mer om AKVA group på vår hjemmeside http://www.akvagroup.com

 

AKVA group Software AS med hovedkontor i Trondheim, utvikler, supporterer og markedsfører programvare for oppdrettsbransjen. Vårt hovedprodukt Fishtalk har en lang historie, og har utbredt seg til å bli verdens mest brukte program for oppdrett. Programvaren gjør det mulig å spore fisken og utstyret gjennom hele verdikjeden. Leveransene gjennomføres av våre erfarne konsulenter som har bred kompetanse innen biologi, IT-drift, økonomi, akvakultur samt drift og vedlikehold av oppdrettsutstyr. Ved våre to datasentre som benyttes til våre kunder og intern IT har vi spisskompetanse på IT-drift. Vi har i økende grad tatt i bruk standardiserte skytjenester fra ledende internasjonale leverandører som Microsoft med Azure.

 

Vi vil hjelpe våre kunder med å innfri de kravene som i dag stilles, gjennom bruk av effektiv programvare med gode brukeropplevelser, økt digitalisering og optimalisering. Derfor trenger vi flere kloke hoder som evner å sette seg inn i kundens behov og som ønsker å bidra til å ta i bruk ny teknologi i oppdrettsbransjen.

 

Vi ønsker å ansette en rådgiver innen økonomi, regnskap og analyse som skal levere ekspertkunnskap til våre kunder.

 

Vi motiveres av våre verdier kundefokus, akvakulturkunnskap, pålitelighet og entusiasme, og ønsker at du kjenner deg igjen i disse. Verdiene bidrar til å skape den gode energien som er nødvendig for å finne nye løsninger og yte god service til våre kunder. Vi ønsker hele tiden å utvikle oss videre og bli dyktigere i jobben vi gjør. Sammen bidrar vi til å gjøre AKVA group til en enda bedre arbeidsplass.

 

Arbeidsoppgaver:

• Levere ekspertkunnskap og etablere «best practice» til våre kunder.

• Dialog med kunder og leverandører om vår økonomimodul, herunder regnskap, budsjett og analyse.

• Implementering av vår økonomimodul til våre kunder, analysere og optimalisere systemet etter kundens behov

• Bidra til innovasjon og videreutvikling av vår programvare og våre konsulenttjenester.

• Planlegge og gjennomføre opplæring/rådgivning på telefon, kurs og konferanser.

• Bidra i utarbeidelse og vedlikehold av dokumentasjon, prosedyrer og rutiner.

 

Hvem er du?

Du har høyere utdanning minimum bachelor innen økonomi eller havbruk. Det er ønskelig med erfaring fra BI-verktøy og økonomisystemer med rapportering. Gjerne erfaring som controller fra havbruksbransjen, men nyutdannede med interesse for havbruk kan også søke. Du har kundefokus, tar initiativ og søker løsninger. Du vil få ansvar og det settes krav til selvstendig slik at du må være god til å organisere og planlegge arbeidet gjennom struktur og systematikk. Som rådgiver har du mye kommunikasjon med kunder, kollegaer og tredjeparter. Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk er derfor svært viktig i stillingen.

 

Vi tilbyr:  

Varierte og spennende arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø hvor initiativ og gode løsninger kjapt kan iverksettes. Vi ønsker at våre rådgivere søker kompetanseutvikling gjennom intern/ekstern kursing, konferanser, sertifiseringer. Vårt arbeidssted er på beste tomta i byen, sentralt i Trondheim med kort vei til buss og tog, men for godt kvalifiserte kandidater kan andre av våre lokaliteter være mulig. Vi har konkurransedyktige vilkår og har gode ordninger for pensjon, fleksibel arbeidstid, lunsjordning og bredbånd hjemme. Din helse er svært viktig for oss, så her er du godt dekket med ulike forsikringsordninger og økonomisk støtte for fysisk aktivitet. Vi har årlige turer og sosiale aktiviteter som er med på å bidra til et godt arbeidsmiljø. Våre kunder er spredt langs hele Norskekysten samt i andre deler av verden, derfor må det påregnes noe reising.

 

Har du lyst til å jobbe i en av Norges mest attraktive bransjer?

Da håper vi å høre fra deg! Ta gjerne kontakt med Grethe Hustad i Experis hvis du har spørsmål om stillingen.  

 

Stillingsinformasjon

Kunde: AKVA GROUP SOFTWARE AS
Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: IT, Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Trøndelag
Rolle: Rådgiver

Søk på stillingen

Publisert: 15.03.2019
Søknadsfrist: 31.03.2019
Ref. nr.: 1029274
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Grethe Hustad
Telefon 934 68 444
Grethe.Hustad@no.experis.com