Brukerstyrt Personlig Assistent, Sentralt i Oslo

Assister meg AS gir personer med funksjonshemninger skreddersydd assistanse uansett bakgrunn, funksjonsnivå, kulturtilhørighet, språk eller religiøs tilknytning. I samarbeid med brukeren finner vi assistenter med de egenskaper og kvalifikasjoner som skal til for å gjøre hverdagen enklere og hyggeligere. Vi kan påta oss arbeidslederrollen helt eller delvis og bistå med for eksempel rekruttering, utarbeidelse av vaktlister og skaffe vikarer ved sykdom.

Sporty og lærerik jobb som personlig assistent til ungdom

Jeg er en jente på 13 år som er fysisk funksjonshemmet, bruker rullator og rullestol, og har kognitive vansker som nedsatt syn. Går på skole på dagtid, er sosial og har flere venner i klassen. Jeg er samfunnsengasjert, har egne meninger, følger med på det som skjer og bruker smart teknologi til både lekser og sosiale medier.

Ettersom flere av mine faste assistenter skal slutte, trenger jeg nå nye som kan jobbe hos meg. Det er ønskelig at du kan se for deg å ha denne jobben over lengre tid. Ønsket oppstart er fra 12.mai og 12.juni.

 

 

Arbeidsoppgaver:

Som assistent hos meg vil dine arbeidsoppgaver være å bistå meg med praktisk og personlig hjelp, og sosiale koder. Både på ulike treninger, sosialt og i aktiviteter som turn, ridning, svømming og sit-ski. Er glad i å være i aktivitet og er sammen med venner etter skolen. Jeg liker godt å synge og lage musikk på garageband.

Jeg er også delaktig ved aktiviteter i hjemmet, og som assistent vil din oppgave være å bistå/oppmuntre meg så jeg lærer å være selvstendig, og etter hvert klare mer selv. Jeg trenger at du er en omsorgsfull, tålmodig og trygg person, slik at jeg har en forutsigbar og stabil hverdag.

 

 

Kvalifikasjoner:

Som assistent hos meg er personlig kjemi og egnethet viktig nå i ungdomstiden. Du er positiv, løsningsorientert, ansvarsfull og sporty. Du har stayer evne, og er godt trent da det det forekommer noe løft.

Du må ha mulighet til å jobbe helst 1-2 faste dager per uke fra ca kl.13.30-19.30 alt etter når skolen slutter. Turn er fast på lørdags morgen. Vi ønsker at du er fleksibel i forhold til helgejobbing og ved sykdom. Av og til blir mine assistenter spurt om å bli med på turer, overnatting, leiropphold eller ferier. I utgangspunktet jobber du faste dager året igjennom, og vakter avtales i god tid, senest med 14 dagers varsel.

Du må snakke godt norsk (B2)

Det er en stor fordel om du har førerkort kl. B og er komfortabel med å kjøre bil i Oslo.

Kunne fremvise plettfri vandel før ansettelse.

 

Annet:

Hos meg må du kunne jobbe minimum 15% stilling, om du har behov for litt mer kan vi tilby opp til 35% stilling. Du kan også bli spurt om å være vikar / ha timer på skolen.

 

Interessert eller har spørsmål?

Om dette er noe for deg send oss en søknad der du tydeliggjør hva du har erfaring fra og hvordan du kan være med på å skape trygghet og stabilitet hos meg.

ManpowerGroup samarbeider med Assister meg, så vi ønsker at alle henvendelser og spørsmål om søknad rettes til Charleen i ManpowerGroup.

Vi håper å høre fra deg!

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ASSISTERMEG AS
Antall stillinger: 3
Industri: Manpower
Fagfelt: Helse
Underkategori: Vernepleier, Andre faggrupper innen Helse, Hjelpepleier, - Helse og sosialarbeid
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 15.04.2019
Søknadsfrist: 30.04.2019
Ref. nr.: 1029595
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Charleen Carlsen Tinderholt
Charleen.Carlsen.Tinderholt@manpower.no