Systemkonsulent IT

SpareBank 1 Kredittkort AS eies av bankene i SpareBank 1 Alliansen. Vi er et ungt og dynamisk selskap som tilbyr produkter og tjenester innen forbrukerfinansiering. Vi etablerte oss i 2013 og har rukket å bli 40 engasjerte ansatte som alle er lokalisert i Trondheim.

 

 

SpareBank 1 Kredittkort opererer i et marked i sterk endring og for å være konkurransedyktige må vi følge tett med på den teknologiske utviklingen. Vi jobber mye med digitalisering og automatisering og begynner nå å ta i bruk maskinlæring for å utvikle oss videre.

 

IT utgjør en vesentlig del av vår virksomhet og er svært viktig for at selskapet skal oppnå sine forretningsmål. Vi trenger nå å styrke dette området og vi ser etter deg som liker å jakte på detaljer samtidig som du ikke mister overblikket. Du er selvstendig og jobber systematisk for å finne løsninger der andre kanskje ville gitt opp.

  

Som Systemkonsulent for Sparebank 1 Kredittkort vil du jobbe i et team som har ansvar for applikasjons-drift og forvaltning av kjernesystemet for kredittkort. Det vil si at vi har ansvar for at den daglige driften av systemet går knirkefritt. Videre jobber vi med å kravstille, teste og sette i produksjon ny funksjonalitet i løsningen - i tett samarbeid med forretningssiden i selskapet. Vi har også et tett samarbeide med vår tekniske drifts-partner i SpareBank 1 Banksamarbeidet.

 

Dine arbeidsoppgaver vil være:

• Applikasjonsdrift og forvaltning av vårt fagsystem for kredittkort - Prime

• Databehandling med bruk av PL/SQL

• Deltakelse i systemutviklingsprosjekter

• Kravstille, teste og kvalitetssikre nye leveranser på kortadministrasjonssystemet

• Oppfølging av systemleverandør på kortadministrasjon

• 2. linje brukerstøtte

 

Du har relevant utdannelse på bachelor-nivå innen IT eller Økonomi og vi oppfordrer nyutdannede kandidater til å søke. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet. Har du kjennskap til Linux, god kunnskap om relasjonsdatabaser (fortrinnsvis Oracle), databasestrukturer og erfaring med å utføre SQL spørringer, da er dette jobben for deg.

 

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er nysgjerrig og tar ansvar for egen utvikling og læring. Du tar gjerne initiativ og ser løsninger framfor problemer. Du er detaljorientert og evner å omsette forretningskrav til løsninger.

 

Vi tilbyr

Hos oss får du være del av et fremtidsrettet team som skaper morgendagens løsninger. Vi er opptatt av at du skal få utvikle deg videre og bygge på din kompetanse. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjonsordninger og gunstige lånebetingelser.

 

Har du lyst til å jobbe i et sterkt kompetansemiljø? Ja, da kan du være vår nye kollega! 

 

Vi ser frem til å motta din søknad!

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SPAREBANK 1 KREDITTKORT AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT, Bank / Finans / Forsikring
Underkategori: - Bank / Finans / Forsikring, UNIX / Linux, Databaseutvikling, Databaseadministrasjon, Teknisk IT-support, - IT
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Rådgiver, Fagperson, Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 16.05.2019
Søknadsfrist: 02.06.2019
Ref. nr.: 1029945
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Lisa Bremseth
Telefon +47 92 82 63 73
Lisa.Bremseth@no.experis.com

Richard Sund
Telefon +47 91 66 17 41
Richard.Sund@no.experis.com