Prosjektleder IT

SpareBank 1 Kredittkort AS eies av bankene i SpareBank 1 Alliansen. Vi er et ungt og dynamisk selskap som tilbyr produkter og tjenester innen forbrukerfinansiering. Vi etablerte oss i 2013 og har rukket å bli 40 engasjerte ansatte som alle er lokalisert i Trondheim.

 

 

SpareBank 1 Kredittkort opererer i et marked i sterk endring og for å være konkurransedyktige må vi følge tett med på den teknologiske utviklingen. Vi jobber mye med digitalisering og automatisering og begynner nå å ta i bruk maskinlæring for å utvikle oss videre. Våre IT løsninger er en miks av egenutviklede løsninger og innkjøpte standardsystemer. Vi gjør ikke selve programmeringen selv, men er tett på våre samarbeidspartnere i forhold til forvaltning og videreutvikling av systemene.

 

IT utgjør en vesentlig del av vår virksomhet og er svært viktig for at selskapet skal oppnå sine forretningsmål. Vi trenger nå å styrke dette området og vi ser etter deg som liker å jakte på detaljer samtidig som du ikke mister overblikket. Du er selvstendig og jobber systematisk for å finne løsninger der andre kanskje ville gitt opp.

  

Hos oss vil du få jobbe i et sterkt fagmiljø, som en av flere prosjektledere i grensesnittet mellom forretning og IT.

 

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil være ledelse av større og mindre utviklingsprosjekter, i tett samarbeid med forretningssiden i selskapet og ekstern partner på utvikling og programmering. Du vil også være ansvarlig for koordinering av pågående oppdrag og små prosjekter hos utviklingspartner, samt sørge for riktig prioritering og ressursbruk.

Vi bruker Prince2 som prosjektmetodikk, men er fleksible avhengig av type prosjekt. I selve prosjektgjennomføringen benytter vi i stor grad støtteverktøy fra Atlassian.

 

Personlige egenskaper

Du er god til å planlegge, strukturere og ha kontroll på budsjett og fremdrift. Du kommunisere godt og er en driver for å få et velfungerende team. Du tar initiativ og er løsningsorientert. Som den gode relasjonsbyggeren du er, tilpasser du gjerne din egen adferd til både prosjektet, kolleger, mål og samarbeidspartnere.

 

Kvalifikasjoner

IT-utdannelse på minimum Bachelor-nivå. Dokumentert erfaring på prosjektgjennomføring kan kompensere for utdanningskravet. Du er gjerne sertifisert i Prince2 og har kjennskap til støtteverktøy fra Atlassian, som for eksempel Jira, Confluence og HipChat.

Du har god teknisk forståelse, gjerne med bakgrunn som utvikler, tester, arkitekt eller lignende

 

Vi tilbyr

Hos oss får du være del av et fremtidsrettet team som skaper morgendagens løsninger. Vi er opptatt av at du skal få utvikle deg videre og bygge på din kompetanse. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjonsordninger og gunstige lånebetingelser.

 

Har du lyst til å jobbe i et sterkt kompetansemiljø? Ja, da kan du være vår nye kollega!

 

Vi ser frem til å motta din søknad!

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: SPAREBANK 1 KREDITTKORT AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: Bank / Finans / Forsikring, IT
Underkategori: Datavarehus / BI / Analyse, Prosjektledelse IT, Testledelse, - IT
Stillingstype: Fast, Fulltid
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
Rolle: Prosjektleder

Søk på stillingen

Publisert: 16.05.2019
Søknadsfrist: 02.06.2019
Ref. nr.: 1029974
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Lisa Bremseth
Telefon +47 92 82 63 73
Lisa.Bremseth@no.experis.com

Richard Sund
Telefon +47 91 66 17 41
Richard.Sund@no.experis.com