Vi søker en forretningsutvikler som vil lede ELKO inn i fremtidens marked!

Til vårt hovedkontor i Oslo ser vi etter en fremtidsrettet og nettverksorientert forretningsutvikler med svært god forståelse av markedet, som evner å lede større prosjekter. Som forretningsutvikler får du ansvar for å utvikle ELKO sine produkter og løsninger innenfor alle segmenter, i tett samarbeid med Produkt, Marked og Salg. Dette innebærer at du må forstå markedstrendene og ha løpende dialog med viktige markedsaktører, utvikle business cases og konsepter, samt lede disse prosjektene med stor entusiasme og gjennomføringsevne.

 

Som forretningsutvikler i ELKO får du en variert og selvstendig jobb hvor du får brukt både innovative, strategiske og forretningsorienterte sider ved deg selv, og hvor du får ansvar fra første dag. Du jobber mye i team og tett med produktsjefene. Du vil ha stor påvirkning på egen rolle og ha ansvar for at ELKO sine produkter og løsninger er fremtidens beste gjennom kontinuerlige analyser og utvikling. Stillingen har nordisk fokus og rapporterer til Nordisk markedsdirektør, som sitter i Oslo.

 

For å lykkes i rollen må du trives i en selvstendig, dynamisk og resultatorientert rolle. Du er genuint opptatt av markedstrendene innenfor teknologi og å bygge et bredt nettverk. Du vil få god støtte fra teknisk kompetente kollegaer, men du må ha praktisk erfaring fra tilsvarende arbeid, i tillegg til en relevant akademisk utdannelse (teknisk, økonomisk, markedskommunikasjon eller lignende). Som person er du nytenkende og visjonær, har god økonomisk forståelse, stor overbevisningskraft og brenner for å utvikle gjennom analytisk forankrede handlingsplaner. Du har meget gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

 

I ELKO er vi opptatt av kvalitet og samspill i arbeidet vi utfører. Du vil bli end el av et inkluderende og uformelt arbeidsmiljø bestående av gode kollegaer med bred kompetanse. For å hjelpe deg å lykkes i stillingen vil du få en grundig opplæring og innføring i både ansvarsområde og selkapets mål. I ELKO jobber vi kontinuerlig med kompetanseutvikling med gode muligheter for både personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr også en konkurransedyktig kompensasjonspakke inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte Experis AS:

Rekrutteringskonsulent Anette Moen tlf. 930 09 353 mail: Anette.Moen@no.experis.com

Seniorrådgiver Kristian Aarsnes Abrahamsen tlf. 913 67 999 mail: Kristian.Aarsnes.Abrahamsen@no.experis.com

 

Søknader behandles fortløpende, og vi oppfordrer deg derfor til å melde interesse snarest.

 

Om arbeidsgiveren

ELKO er en av landets ledende leverandør av elektromateriell. Vi har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over 70 år. Hele denne tiden har vi vært med på å lede utviklingen i bransjen. ELKO står for høy kvalitet og holdbarhet. Vi tilbyr innovative produkter med moderne design. ELKO omsetter for ca. 780 millioner kroner og har virksomheter i Norge, Sverige og Finland. ELKO Norge har sin administrasjon på Ryen i Oslo og et høyautomatisert produksjonsanlegg på Åmot i Modum. Bedriften har følgende sertifiseringer: ISO 9001 og ISO 14001 (miljø).

Stillingsinformasjon

Kunde: ELKO AS
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: Tekniske håndverksyrker, Varehandel, Organisasjonsutvikling, Engineering (Ingeniøryrker), Industri og produksjon
Underkategori: Organisasjonsutvikling, Elektro/Elkraft, Automasjon / Instrument, Prosjektledelse, Prosjektstyring, Teknisk salg, - Engineering (Ingeniøryrker)
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Leder, Prosjektleder, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 15.05.2019
Søknadsfrist: 31.05.2019
Ref. nr.: 1030044
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Anette Moen
Telefon 93009353
Anette.Moen@no.experis.com

Kristian Aarsnes Abrahamsen
Telefon 91367999
Kristian.Aarsnes.Abrahamsen@no.experis.com