Audio/Video Montør

Har du interesse for lyd og bilde? For en av våre spennende kunder søker vi deg som vil jobbe ute på lokasjon hos deres kunder med montering av utstyr, kabling, tilkoblinger og installasjoner innen video/konferanseløsninger. Du vil jobbe prosjektbasert i team, og mottar nødvendig opplæring på fagfeltet ved behov. I denne rollen er det en fordel om du har en bakgrunn fra elektro og har du i tillegg stor interesse og lyd og bilde.

 

Varighet: lengre engasjement med mulighet for forlengelse, samt fast stilling etter endt engasjement.

Søknadsfrist: Så fort som mulig. Vi ansetter fortløpende.

Arbeidstid: Dagtid

Arbeidssted: Haugesund

 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med 30 kontorer. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

Arbeidsoppgaver kan være, men ikke begrenset til:

  • Installasjon og oppsett av audio og video-konferanseromsløsninger
  • Design og dokumentasjon av systemløsninger.
  • Service og vedlikehold.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i attraktive oppdrag hos våre spennende kunder. Vi i Manpower prioriterer god medarbeideroppfølging, selv i en travel hverdag. Du skal føle deg hjemme hos oss, og som en del av vårt Manpower-team. Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Manpower er en IA-bedrift.

 

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev innen IKT, elektro eller tilsvarende.
  • Interesse for lyd og bilde/tekniske løsninger.
  • Flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.
  • Relevant erfaring kan komepensere for manglende manglende fagbrev.

 

Personlige egenskaper:

  • Ryddig og serviceinnstilt.
  • Stor arbeidskapasitet og pliktoppfyllende.
  • Praktisk og løsningsorientert.

 

Vi søker med andre ord deg som er serviceinnstilt, fleksibel og evner å prioritere. Du er god til å kommunisere, både med kunder og kolleger. Ansvarsfull, strukturert og nøyaktig er egenskaper som beskriver deg godt.

Er dette interessant for deg? Send oss en søknad så fort som mulig. Vi gjennomgår søknader fortløpende og aktuelle blir kalt inn på intervju på kort varsel.

 

Vi gjør oppmerksom på at søknad må sendes via våre hjemmesider. Opprett en jobbsøkerprofil på www.manpower.no og legg inn så utfyllende informasjon som mulig i din CV, da denne er grunnlaget for hvem som går videre i prosessen. Legg så inn en kortfattet søknad på din profil.

 

Søknader sendt pr. mail har vi dessverre ikke mulighet å vurdere. Alle kandidater vil få en tilbakemelding, enten pr. telefon eller pr. mail.

 

Vi gleder oss til å få din søknad!

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 2
Industri: Manpower
Fagfelt: Tekniske håndverksyrker, IT
Underkategori: Elektriker m/fagbrev, Elektriker u/fagbrev, Servicemedarbeider / montør, Elektromontør u/fagbrev, Servicetekniker, Elektromontør m/fagbrev, Teknisk assistent, Nettverk / Infrastruktur / Virtualisering, Teknisk IT-support, - IT
Stillingstype: Fulltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Rogaland
 Haugesund
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 28.05.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1030227
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Arild Wenneck Askeland
Arild.Wenneck.Askeland@manpower.no