Markeds – og sponsorsjef i Norges Seilforbund

Norges seilforbund (NSF) er en nasjonal organisasjon for seiling i alle former. NSF er tilsluttet Norges idrettsforbund (NIF) og World Sailing (det internasjonale seilforbundet). Vi har 118 medlemsforeninger med ca. 23.500 medlemmer og ivaretar interessene til alle landets nærmere 300.000 seilere. (Se mer på www.seiling.no). Norges seilforbund har i dag 6 fast ansatte fordelt på administrasjon, breddeidrett og toppidrett og en del deltids- og engasjementsansatte.

NSF er inne i en spennende periode med fornyelse, kommersialisering og idrettsglede på agendaen.  En viktig oppgave for NSF er å styrke markedsarbeidet gjennom strukturert og målrettet arbeid med sponsorer og kommersielle samarbeidspartnere.  

 

Vi ser etter en kunnskapsrik og engasjert markedssjef med god kjennskap til sponsorinnsalg, utvikling av lisens- og merchandiseprogrammer og markedsarbeid for sportsteam og/eller idrettsorganisasjoner.

 

Du vil jobbe for å synliggjøre viktigheten av NSFs arbeid for hele seil-Norge. Du er proaktiv og bruker ditt nettverk i næringslivet og blant potensielle private bidragsytere aktivt for å selge inn NSF og landslaget til samarbeidspartnere og sponsorer. Som markedsansvarlig vil du ha et oppfølgingsansvar ovenfor sponsorer og media, og være et bindeledd mellom utøver og sponsor i dette arbeidet.

 

Digitalisering og moderniseringen av kommunikasjon er en del av stillingen, og du bør kunne vise til resultater fra aktiv bruk av sosiale medier og digitale markedsføringskanaler. Vi ser etter deg som er nytenkende, kreativ og løsningsorientert.

 

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle og gjennomføre en strategi for markeds- og sponsorarbeid
 • Utarbeide profesjonelt sponsor- og markedsmateriell til bruk for NSF og deres medlemmer og selge inn disse til sponsorer og andre private bidragsytere
 • Utforme inntektsbringende prosjekter som for eksempel lisens- og merchandiseavtaler med kles- og utstyrsprodusenter som er relevante for NSF og NSFs medlemmer
 • Sørge for et godt samarbeid med relevante sponsorer og samarbeidspartnere
 • Utarbeide regelmessige rapporter som dokumenterer oppnådde resultater for sponsorer og samarbeidspartnere
 • Nettverksbygging og systematisk kartlegging av sponsormarkedet
 • Profesjonalisere digital markedsføring av seiling på sosial medier og med produksjon av innhold, tekst, bilder og video
 • Oppfølging av utøvere, gjennomføre photoshoots, reklameinnspillinger m.m.
 • Kontakt med media

 

Kvalifikasjoner

Du har utdanning på høyskole/universitetsnivå, gjerne innen økonomi, juridisk eller markedsføring, og relevant erfaring sponsorinnsalg og markedsarbeid. Du har jobbet med oppsøkende salg/markedsføring og gjerne med konsept- og produktutvikling av kommersielle produkter rettet mot næringslivet. Erfaring fra sponsorarbeid og kjennskap til idrettens verden er en fordel. Du har erfaring med sosial medier og kan skrive selgende og utarbeide redaksjonell innholdsproduksjon til nett.

 

Det er positivt om du har et engasjement for seiling, forståelse for NIFs arbeid og kan identifisere deg med våre verdier:

 

Sikkerhet – Medmenneskelighet – Åpenhet – Ansvarlighet – Glede

 

 Vi tilbyr

 

 • Et sporty og dynamisk miljø
 • God veiledning og oppfølging fra et etablert markedsutvalg
 • Interessante og krevende arbeidsoppgaver
 • Stor grad av frihet og ansvar

 Lønn etter avtale. Provisjon og bonusordning ved gode oppnådde resultater.

 

Søknadsfrist 26. august 2019. Kortfattet søknad med CV sendes til president i NSF Jørgen Stang Heffermehl på jorgen@stang-heffermehl.no.

 

For mer informasjon om stillingen kan du kontakte president i NSF Jørgen Stang Heffermehl på telefon 922 93 654/jorgen@stang-heffermehl.no eller visepresident Torill Dahl Høgheim på telefon 906 93 983.

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: NORGES SEILFORBUND
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Salgsstillinger
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 12.07.2019
Søknadsfrist: 25.08.2019
Ref. nr.: 1030717
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Torill Elise Dahl Høgheim
Telefon 906 93 983
Torill.Hogheim@no.experis.com