Administrator

Er du strukturert, serviceinstilt og sosialt anlagt? Trives du i et dynamisk arbeidsmiljø og har erfaring i bruk av Excel? Vestas i Trondheim søker etter en administrator i en 50% stilling. Utvid din kompetanse sammen med lederen av fornybar energi!

 

 

Sales > Sales Business Unit NCE > Service Nordic & Scada NCE > Service Denmark/Norway

Vestas Northern & Central Europe er en salgsenhet som dekker blandt annet Norden, og vi har et felles ansvar for salg, installasjon og service på alle vindparkene i området. Vi jobber nå for å bli nummer en innen moderne energi også i Norge, og med våre ambisjoner og fokus på medarbeidere vil vi ikke bare sørge for at vi er nummer en innen moderne energi, men også blir gjenkjent som en av de beste selskapene å jobbe hos.

Den norske service avdelingen er ansvarlig for service og vedlikehold på alle parkene, hvor Vestas har en kontrakt i Norge. Det er et uformellt og åpent miljø, med fokus på at jobbhverdagen skal gi utfordringer og muligheter til å utvikle seg sammen med resten av teamet. Du vil få sjansen til å jobbe i en kraftig voksende industri sammen med høyt motiverte kollegaer.

 

 

Ansvarsområder

Som administrator vil du supportere service avdelingen med rapportering fra kunde teknikere samt andre administrative oppgaver der det er behov. Du vil jobbe tett med plannings avdelingen og ha regelmessig kontrakt med teknikere.

 

 

Kvalifikasjoner

  • IT kompetanse, kjennskap til Excel
  • Gode norsk og engelsk kunnskaper
  • Erfaring med SAP vil være en fordel
  • Erfaring fra administrativt arbeid vil være en fordel

 

 

Kompetanser

  • Strukturert og detaljefokusert
  • Service innstilt
  • Fleksibel
  • God kommunikasjonsevner

 

 

 

Hva vi tilbyr

Om du er den riktige kan vi tilby sjansen til å komme inn i et team som nettopp har etablert seg i Norge. Vi ønsker en kollega som er like entusiastisk for vindkraft som vi er, og du vil bli møtt med en positiv instilling, god atmosfære og en kultur som sier at vi skal nå målene sammen. Du får mulighet til å utvikle deg, først og fremst personlig, men også karieremessig, i et verdensledende konsern.

 

 

Tilleggsinformasjon

Vårt kontor ligger ved Ranheimsvegen 10, 7044 Trondheim.

Stillingen er 50% med varighet fram til 30/11 2019, men med mulighet for forlengelse. Arbeidstid kan diskuteres.

 

Søknadsfrist snarest! Vi ansetter fortløpende, så ikke vent med å søk. Oppstart etter avtale.

 

For spørsmål til stillingen, kontakt Area Manager Aleksander Uthus på +47 9029 9786

 

About Vestas

Vestas is the energy industry’s global partner on sustainable energy solutions. We design, manufacture, install, and service wind turbines across the globe, and with more than 101 GW of wind turbines in 80 countries, we have installed more wind power than anyone else.

 

Through our industry-leading smart data capabilities and unparalleled more than 86 GW of wind turbines under service, we use data to interpret, forecast, and exploit wind resources and deliver best-in-class wind power solutions.

 

Together with our customers, Vestas’ more than 24,600 employees are bringing the world sustainable energy solutions to power a bright future.

 

We invite you to learn more about Vestas by visiting our website at www.vestas.com and following us on our social media channels.

Stillingsinformasjon

Kunde: Vestas
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Administrasjon, Engineering (Ingeniøryrker), Industri og produksjon
Arbeidssted: Trøndelag

Søk på stillingen

Publisert: 12.07.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1030718
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Aleksander Uthus
Telefon +47 9029 9786