Personlig assistent til kvinne på 28 år i Oslo

  

Assister meg AS gir personer med funksjonshemninger skreddersydd assistanse uansett bakgrunn, funksjonsnivå, kulturtilhørighet, språk eller religiøs tilknytning. I samarbeid med brukeren finner vi assistenter med de egenskaper og kvalifikasjoner som skal til for å gjøre hverdagen enklere og hyggeligere. Vi kan påta oss arbeidslederrollen helt eller delvis og bistå med for eksempel rekruttering, utarbeidelse av vaktlister og skaffe vikarer ved sykdom. 

 

På utkikk etter en meningsfull deltidsjobb?

 

Vi ser etter deg som er på utkikk etter en fleksibel arbeidshverdag. Du har kanskje jobbet som BPA før? Er du interessert i å bidra slik at andre opplever mer glede og frihet i hverdagen? Les videre!

 

Vår bruker er ei jente på 28 år med Cerebral Parese (CP) som sitter i rullestol.  Hun bor sentralt i Oslo i egen leilighet, og er på jobb en dag i uka. Hun interesserer seg blant annet for IT og teknologi, og har ellers en variert hverdag. Det vil også arbeidsoppgavene til deg som assistent være, med både rolige og hektiske perioder.

  

Arbeidsoppgaver:   

Bruker trenger hovedsakelig hjelp til: 

  

Bistå med stell og pleie

Forflytning

Bistå med alt av husarbeid 

Assistere med personlig hygiene 

Være ledsager til møter/seminarer/avtaler/legetimer

Innkjøp 

Lage mat 

Være med på reiser/ferie (ikke et absolutt krav til ny assistent, men teller positivt om du har mulighet til dette) 

 

Kvalifikasjoner:   

Vi Ser etter en serviceinnstilt og grundig assistent. Du har kanskje jobbet med noen som har CP eller annet hjelpebehov før? Vi ser etter deg som er:      

Flink med kommunikasjon og nøye med avtaler

Fleksibel - kan ta på seg ekstra arbeid på kort varsel, men også tåle at oppmøtested for vakt kan endres på relativt kort varsel.

Må være flink til koordinering, og være i stand til å se oppgaver som må gjøres uten å oppføre seg som          overstyrende

Interesse for matlaging 

Evne til å se hva som må gjøres, og er opptatt av å være nøyaktig  

Du må være i god fysisk form. Assistentene benytter hjelpemidler, men vil være behov for noe fysisk arbeid i forbindelse med enkelte forflytningssituasjoner.

Du må kunne fremvise plettfri vandel før ansettelse.   

 

Arbeidstid

Vi ser etter 2-3  nye assistenter, som helst har noe fleksibilitet til å påta seg vakter ved sykdom som innebærer at du kan stille på kort varsel. Videre er det en stor fordel om du ønsker å jobbe ekstra i ferier og på helligdager (hovedsakelig sommer og påske, men også romjul/nyttår). Utover dette er det arbeidstid i følgende tidspunkt som nevnt under:

 

Dagvakter: kl.07.30-16.00

Kveldsvakter: kl.Kl.16.00-21.30

Nattevakter: Hvilende (kl. 21.30 – 07.30)

 

Vi leter etter assistenter som kan jobbe turnus med vakter til ulike tidspunkter, men kandidater som kan jobbe 1-3 dagvakter i uka blir prioritert. Det er samtidig en fordel om du har mulighet til å jobbe både dag-, kvelds-, natte- og helgevakter.

 

Interessert eller har spørsmål?   

   

Om dette er noe for deg send oss en søknad der du tydeliggjør hva du har erfaring fra og hvordan du kan være med på å skape trygghet og stabilitet. Oppstart er så fort som mulig, og aktuelle kandidater intervjues fortløpende.

Manpower samarbeider med Assister Meg, så vi ønsker at alle henvendelser og spørsmål om søknad rettes til Charleen i ManpowerGroup.   

   

Vi håper å høre fra deg!  

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ASSISTERMEG AS
Antall stillinger: 3
Industri: Manpower
Fagfelt: Helse
Underkategori: Andre faggrupper innen Helse, Hjelpepleier, - Helse og sosialarbeid
Stillingstype: Deltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider, Annet

Søk på stillingen

Publisert: 05.08.2019
Søknadsfrist: 26.08.2019
Ref. nr.: 1030864
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Charleen Carlsen Tinderholt
Charleen.Carlsen.Tinderholt@manpower.no