Medarbeider til produktinformasjon og eHandel

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til forbruker. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet basert på det bonden kan. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter.

Vi kan by på spennende arbeidsoppgaver. Alle som jobber hos oss får bruke sin kompetanse, og vil utvikle seg både faglig og personlig. Sammen skal vi jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge – i dag og i fremtiden.  

For vår kunde Felleskjøpet på Lillestrøm søker vi etter en ny medarbeider til produktinformasjon og eHandel. Søknadsfrist er snarest, 100 % stilling fast.

 

Denne jobben passer godt for deg som liker å jobbe systematisk innenfor en variert hverdag. Vi ser etter deg som har gode språkkunnskaper, er initiativrik og som liker godt å samarbeide med andre. Jobben har utstrakt kontakt med forretningsområdene Maskin og Landbruk.

  

Team Ehandel er en del av Digitale Kanaler i Felleskjøpet Agri. Vi har ansvaret selskapets nettbutikk og nettsider. En av våre kolleger skal nå over i en annen stilling i
selskapet og vi søker derfor etter en ny kollega som skal jobbe med produktinformasjon knyttet opp mot nettbutikken (PIM). Det er i dag to personer som jobber med produktinformasjon hos oss. Felleskjøpet Agri bruker i dag SAP Hybris PIM, men vil etter hvert gå over til et system fra Riversand.

Team eHandel består i dag av seks personer som jobber tett med alle forretningsområdene i selskapet. Vi har også et tett samarbeid med en tilsvarende avdeling som sitter hos vårt datterselskap Granngården i Sverige. Hos oss blir du del av et faglig sterkt og hyggelig miljø.

 

Arbeidsoppgaver

* Kvalitetssikre import/innleggelse av produktinformasjon fra eksterne/interne kilder og databaser.

* Tilpasse produktinformasjonen for publisering på nett innenfor forretningsområdene Maskin og Landbruk

* Laste opp og vedlikeholde bilder i bildebasen

* Prosjektdeltakelse – være med på å videreutvikle PIM i Felleskjøpet

* Oppdatering av intern søkemotor

 

 

Kvalifikasjoner

* Utdannelse på bachelornivå innen markedsføring eller journalist, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdannelse.

* Meget gode kunnskaper i norsk skriftlig og gode kunnskaper i engelsk

* Det er ønskelig med erfaring fra produktberikelse og eventuelt arbeid med SEO

* Noe kjennskap til produktområdene Maskin og Landbruk er en fordel

* God kjennskap til Excel

* Personlige egenskaper

* Systematisk og strukturert

* Tillitsvekkende, og med gode samarbeidsevner

* Selvstendig og initiativrik

* Trives med en til tider hektisk arbeidshverdag, med evne til å håndtere ulike prosesser og oppgaver og samtidig opprettholde et høyt faglig nivå

 

 

Vi tilbyr

Vi kan tilby en rolle i et konsern med gode muligheter til å skape synlige resultater sammen med engasjerte og dedikerte kollegaer, hvor man jobber mot felles strategiske målsetninger. Ditt arbeidssted vil være i Felleskjøpets nye lokaler i Lillestrøm sentrum, nær togstasjonen. Med avganger hvert 10 minutt til og fra Oslo, og en reisetid på 10 minutter, er det en gylden mulighet til å pendle mot strømmen.

Vi tilbyr deg konkurransedyktige betingelser.

Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som har det ekstra engasjementet. Bli med oss i det grønne skiftet. Velg en jobb med mening. Dyrk mulighetene.

 

 Du kan søke på stillingen ved å legge inn din CV på www.manpower.no. og knytte denne opp mot anonnsen.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: FELLESKJØPET AGRI SA
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Media / markedsføring
Underkategori: Marked og informasjonsmedarbeider, Informasjonsrådgiver / medarbeider, - Informasjon / Media / markedsføring
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Akershus
 Skedsmo

Søk på stillingen

Publisert: 12.08.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1030877
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Lisbeth Fallet
Telefon 95121266
Lisbeth.Fallet@manpower.no