Senior regnskapskonsulent

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Hvem er du?

 

Experis jobber for tiden med flere spennene engasjementer. For en av våre kunder i Oslo sentrum søker vi nå senior regnskapskonsulent som skal arbeide i en 70 % stilling. Vi ser etter deg som er i tillegg til solid regnskapsforståelse også er analytisk og strukturert. Du evner å jobbe selvstendig, samtidig som du er en lagspiller. I rollen vil du tidvis fungere som en prosjektleder for kunder og leverandører ved ulike endringsbehov. Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner vil være viktig for å lykkes i rollen. Du rapporterer til regnskapssjefen.

 

  

Arbeidsoppgaver:

 

 • Merverdiavgift
 • Inngående fakturar og utbetalinger
 • Balanseavstemminger kvartalsvis og årlig
 • Utarbeidelse av rutinebeskrivelser og rapporteringsmaler
 • SAF-T implementering
 • Opprydningsarbeid kundereskontro og kasse
 • Kasseoppgjør - butikk

 

 

 

Ønskede kvalifikasjoner

 

 • Høyere økonomisk utdannelse, erfaring kan kompensere
 • Flere års erfaring fra tilsvarende rolle
 • Erfaring fra Visma Business er en fordel
 • Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig

 

 

 

Søknadsfrist: 25.august, søknader vurderes løpende

Oppstart: Snarlig

Varighet: November 2020

Stillignsandel: 70 %

 

 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Økonomikonsulent , Regnskapsmedarbeider /- fører / -assistent, Regnskapskonsulent, - Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Deltid, Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 07.08.2019
Søknadsfrist: 25.08.2019
Ref. nr.: 1030885
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Berit Grindstad Berge
Berit.Berge@no.experis.com

Katrine Jayne Hagelund
Katrine.Hagelund@no.experis.com