Teknisk rådgiver / løsningssalg - Prosess & Miljø

Christian Berner Tech Trade -konsernet - notert på Nasdaq Stockholm, har 120-års erfaring med teknisk handelsvirksomhet. Vi tilbyr kvalitetsprodukter og systemløsninger med fokus på miljøteknikk fra europeiske produsenter til industrier og kommuner i Norge og Norden for øvrig. Konsernet har cirka 150 medarbeidere i hele Norden, og en nettoomsetning på omkring 600 MSEK.

 

Christian Berner AS er det norske datterselskapet. Vi er i dag 18 ansatte med kontorer på Tveita i Oslo. Vi har en bred kundebase i flere industrier og bransjer herunder; offshore, fisk, prosess og kjemi, vann og avløp med mer, både i offentlig og privat sektor. Christian Berner er et sterkt merkenavn kjent for kvalitet og solid gjennomføringsevne.

 

Er du en relasjonsbygger med teft for teknisk rådgivning og salg?

 

For å videreutvikle vår produktsatsning, søker vi 1 teknisk rådgiver med ansvar for doseringspumper og 1 teknisk rådgiver med ansvar for måle- og analyseinstrumenter. Som teknisk rådgiver hos oss i Christian Berner AS vil du være en betydningsfull bidragsyter til å gjøre våre kunder gode og bistå i å finne de riktige løsningene for dem. Du vil være en del av forretningsområdet Prosess og Miljø, som i dag er et dynamisk og faglig sterkt team på 6 rådgivere og en leder.

 

Ditt arbeid vil bestå av både rådgivning og salg, og du vil få store muligheter til å påvirke din egen hverdag. Din viktigste oppgave vil bestå av å være aktivt ute hos eksisterende og nye kunder og bruke din faglige kompetanse som grunnlag for salg og rådgivning for de beste løsningene. I samarbeid med våre leverandører vil du utvikle salgsløsninger som vil spenne fra enkelt salg av produktleveranser til løsninger tilpasset våre kunders behov. Du vil også få muligheten til å være aktivt ute i markedet for å etablere nye kunderelasjoner på konferanser og faglige forum, samt organisere kundekurs og faglige seminar i selskapets lokaler.

 

Vi ser etter deg som har erfaring fra tilsvarende arbeid og som har god forretningsforståelse. Salg for oss er god faglig rådgivning, og en forutsetning for å lykkes i jobben er at du har en høyere teknisk utdannelse eller lang arbeidserfaring innen bio/kjemi (instrumenter) eller mekanikk (pumper). Fordi vi ønsker å satse videre på pumper og instrumenter er det nødvendig at du har erfaring fra et av disse produktområdene, enten fra industrien og/eller en produksjonsbedrift. Vi har leverandører i både inn- og utland, så du må ha gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk og engelsk for å lykkes i rollen.

 

For at du skal trives vil det være viktig at du har en sterk interesse for det tekniske og sans for å forstå komplekse detaljer i prosesser. Du vil i prosjektene være bindeleddet mellom leverandør og kunde, noe som til tider vil kreve både utholdenhet og tålmodighet, samt evnen til å kommunisere på en konstruktiv og engasjerende måte. Dette vil kreve at du trives med mye å gjøre, og jobber strukturert og systematisk med vår kunder, samtidig som du er en person som løfter blikket og har fokus på mål og resultater. For at du skal trives her hos oss vil det være vel så viktig at du identifiserer deg med våre verdier åpenhet, læring og felleskap.

 

Vi tilbyr:

• Jobb med anerkjente kunder og leverandører

• Sterkt og godt fagmiljø

• Stor handlefrihet og mulighet til å påvirke egen hverdag

• Faglige utfordringer i kontakt med stor bredde i norsk industri

• En spennende reise i en bedrift med langsiktige mål og store ambisjoner

• Kjøregodtgjørelse / bilordning

 

Interessert?

Da vil vi at du skal sende inn en søknadstekst, hvor det kommer frem hvilket produktområde du ønsker å jobbe med; Doseringspumper eller måle- og analyseinstrumenter.

 

Hvis du vil bli bedre kjent med oss kan du ta en tur innom vår hjemmeside http://www.christianberner.no/.

 

For mer informasjon, ta gjerne uforpliktende kontakt med Experis ved Yvonne Cagnol Hveem, tlf. 976 87 020, eller Anette Moen, tlf. 930 09 353.

 

Stillingsinformasjon

Kunde: CHRISTIAN BERNER AS
Antall stillinger: 2
Industri: Executive
Fagfelt: Industri og produksjon
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Rådgiver, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 08.08.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1030913
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Yvonne Cagnol Hveem
Telefon +47 97 68 70 20
Yvonne.Cagnol.Hveem@no.experis.com

Anette Moen
Telefon +47 93 00 93 53
Anette.Moen@no.experis.com