Spennende stilling innen teknisk brukerstøtte!

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Vi søker etter en dyktig kunderådgiver til en spennende kunde! Ønsker du å jobbe innen teknisk brukerstøtte og rådgivning? Dette kan være noe for deg!

  

Du trenger ikke å direkte erfaring innen teknologi, men det er viktig at du innehar den tekniske interessen! Du må trives med kundeservice, rådgivning og tekniske utfordringer!

 

Om jobben  

Som teknisk rådgiver vil du være en del av et team som supporterer kunder i Sverige og Norge. Dette innebærer hovedsakelig å fungere som en rådgiver for både privat og bedriftskunder via telefon og e-post, som hovedsakelig søker råd og støtte i forhold til bruk av verktøyet til kunden.

 

Vi tilbyr

Vi kan tilby et fulltidsengasjement hos vår kunde med oppstart snarest etter avtale. Det er sentrale lokaler i kule omgivelser, med et sterkt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling. Du vil få konkurranse dyktig lønn og betingelser, samt personlig oppfølging av en engasjert konsulent i Manpower. I tillegg vil du få ansattfordeler (blant annet tilgang til vår utviklingsportal; PowerYou).

 

Kvalifikasjonskrav

 

  • Erfaring fra lignende arbeid er en stor fordel
  • Flytende språkkunnskaper i svensk, både muntlig og skriftlig
  • Gode tekniske ferdigheter i forhold til å supportere eksterne kunder

  

 

Om Manpower

I Manpower er vi engasjert og fremstår som en positiv gjeng som ønsker det beste for våre medarbeidere og for våre kunder. Vi er både små og store – små med hensyn til at vi ser deg, dine behov og ønsker, store med hensyn til at vi som en del av ManpowerGroup kan vi tilby mange spennende karrieremuligheter.

 

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: IT, HR / personal, Kundeservice / callsenter
Underkategori: - HR / Personal / Rekruttering, - IT, Kunderådgiver / behandler / medarbeider, 1.linje support
Arbeidssted: Oslo
 Nydalen

Søk på stillingen

Publisert: 14.08.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1030971
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Emilia Styka
Emilia.Styka@manpower.no