Vi søker kalkulatører til spennende stillinger innen bygg og anlegg

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

Vi opplever at våre kunder innen bygg og anlegg har økt oppdragsmengde og dermed behov for flere kalkulatører og tilbudsledere innen nybyggprosjekter Næring.

Dette gjelder i hovedsak StorOslo, men kan også gjelde hele Østlandet. Våre kunder er anerkjente entreprenørselskaper med ekspertise innen bygg og anlegg, og er kjent for å gjennomføre store og kompliserte byggprosjekter. Vi ser etter både erfarne kalkulasjonsansvarlige og kalkulatører som har et par års erfaring.

 

Er du nysgjerrig på å høre mer? Send inn din CV!

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende for en uforpliktende prat.

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Anette Moen, rekrutterer i Experis Engineering.

Telefon: 93009353 Epost: anette.moen@no.experis.com

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 3
Industri: Experis
Fagfelt: Engineering (Ingeniøryrker)
Underkategori: Bygg / Anlegg, Prosjektstyring, Kontrakt
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 19.08.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1031008
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Anette Moen
Telefon 93009353
Anette.Moen@no.experis.com