Business Development Consultant

Om Right Management

Right Management er et av verdens ledende konsulentfirmaer innen talent-, leder- og karriereutvikling. Vi har levert løsninger til våre kunder og deres medarbeidere siden 1980, og er en del av ManpowerGroup. Vi designer og leverer løsninger som knytter organisasjonens forretningsstrategi til talentstrategien. Vi tilbyr løsninger innen karriereomstilling, karriereutvikling, lederutvikling og organisasjonseffektivitet og mobilitet.

 

Som Business Development Consultant (BDC) vil du ha en sentral rolle i all salgsaktivitet og kontakt med våre kunder. Du vil være en viktig sparringspartner for våre kunder og du samarbeider svært tett med vårt konsulent-team i design og utvikling av prosesser og leveranser. Stillingen medfører at du har ansvar for egen kundeportefølje og budsjett.

 

Vi i Right Management vet at det å forstå den enkelte organisasjons utfordringer er avgjørende for sammen å kunne utvikle gode løsningsforslag. Som BDC vil du derfor befinne deg mye ute hos kunde for å avdekke behov, skape gode relasjoner og bidra i strategiske samtaler og løsninger rundt utvikling og mobilitet. Du må like å skrive tilbud, være sterk i alle deler av anbudsprosesser, og trygg i dialogen på ulike nivåer i organisasjonene.

 

Vi ser etter:

Du har erfaring med analyse og kartlegging av organisasjoner, og finner denne type arbeid spennende. Du kan vise til gode salgsresultater og er en utpreget relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner. Vi prater norsk på jobb, men har tett kontakt med våre utenlandske kollegaer. Gode engelskkunnskaper er derfor viktig. Vi tror jobben kan passe godt til deg med HR-faglig bakgrunn, men som trives veldig godt i salgsprosesser og konsulentrollen.

 

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller er interessert i en uforpliktende prat, ta gjerne kontakt med Jill Ytterstad, Market Vice Preseident, 90 08 63 15 eller Sondre Bratteberg, Rådgiver, 91 62 98 08.   

 

Stillingsinformasjon

Kunde: RIGHT MANAGEMENT NORWAY AS
Antall stillinger: 1
Industri: Executive
Fagfelt: Salgsstillinger, Organisasjonsutvikling
Stillingstype: Fulltid
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 02.09.2019
Søknadsfrist: 22.09.2019
Ref. nr.: 1031157
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Sondre Løseth Bratteberg
Telefon 91 62 98 08
Sondre.Loseth.Bratteberg@no.experis.com