Adresseavisen Teknologi søker Systemadministrator Linux

Adresseavisen er blant Norges største mediehus med ca. 200 ansatte og når ut til 274 000 lesere på papir, nett og mobile plattformer. Adresseavisen AS er en del av Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap.

Vil du bidra til å utnytte ny teknologi i en bransje der alt snus på hodet?

 

Vi trenger en Systemadministrator med på laget, hvor løsninger utvikles og tilpasses i raskt tempo. Du vil ha ansvar for våre Linux-system og derfor hovedsakelig jobbe med Linux server og system.

 

DU BLIR EN DEL AV ADRESSEAVISEN TEKNOLOGI som i dag teller 26 ansatte fordelt på utviklere, prosjektledere og driftspersonell. Som Systemadministrator vil du jobbe tett sammen med de andre delene av mediehuset; lesermarked, annonsemarked og redaksjon. Du vil sammen med våre utviklingsteam ha ansvar for nettplattform, opplagssystem, selvbetjeningsløsninger og mobil-app’er for ca. 40 mediehus med til sammen 20 millioner sidevisninger per uke. Ditt arbeid er derfor viktig og synlig for veldig mange – hver eneste dag!

 

Vi leter etter deg som:

Har høyere utdannelse og har jobbet med drift av Linuxmiljø i noen år. Du har kompetanse på og erfaring med drift av større nettbaserte miljøer i eget datasenter og i sky. Du brenner for ny teknologi, mulighetene den gir og finner ekte glede i å bidra til effektive og gode løsninger.

Samtidig må du trives med varierte arbeidsoppgaver og ansvar og trigges av mulighet til å jobbe tett på systemutviklerne våre.

 

VÅR TEKNOLOGI-STACK er ikke statisk - vi prøver stadig ut nye ting, men kjernen er Linux/Tomcat baserte løsninger med MySQL, MS SQL databaser med Java bak og Javascript/HTML/CSS i front. Vi legger mye vekt på automasjonsløsninger av typen Ansible og Rundeck.

Som Systemadministrator vil du inngå i et DevOps team på 3 som vil jobbe tett med vårt utviklingsmiljø. Skytjenestene er i dag basert på AWS.

 

VI TILBYR konkurransedyktige betingelser, krevende og interessante utfordringer i et fagmiljø med stort digitalt fokus.

 

Arbeidssted er Adresseavisens nye signaturbygg i Trondheim sentrum.

 

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker ytterligere informasjon, kan du ta kontakt med vår rådgiver i Experis Katrine Westheim på tlf: 924 34 536 eller e-post: katrine.westheim@no.experis.com eller IT-driftssjef i Adresseavisen Teknologi Rune Folvik på tlf: 922 86 846 eller e-post: rune.folvik@adresseavisen.no

 

Søk på den konkrete stillingen via experis.no.

 

Alle henvendelser til Experis vil bli behandlet konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver om ønskelig.

 

Søknadsfrist: Snarest - kandidater vurderes fortløpende

 

Stillingsinformasjon

Kunde: ADRESSEAVISEN AS
Antall stillinger: 1
Industri: IT
Fagfelt: IT
Underkategori: UNIX / Linux, Nettverk / Infrastruktur / Virtualisering, Databaseadministrasjon, Integrasjon / ERP / CRM, Teknisk IT-support
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim
 Trondheim, Ferjemannsveien 10
Rolle: Medarbeider, Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 02.09.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1031159
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Katrine O Westheim
Katrine.O.Westheim@no.experis.com

Lisa Bremseth
Lisa.Bremseth@no.experis.com