IT-supporter til faste stillinger

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Saint-Gobain er en verdensledende totalleverandør av byggevarer til boligbyggere og entreprenører - utvikler produserer og distribuerer fremtidsrettede byggevarer og tilbyr innovative løsninger på utfordringer knyttet til vekst, energieffektivitet og miljøvern.

 

På vegne av vår kunde Saint-Gobain Byggevarer AS ser vi nå etter to supportmedarbeidere til faste stillinger plassert i Oslo. Avdelingen for intern support er i vekst, og de ønsker nå å utvide teamet med to nye medarbeidere.

 

Om jobben:

I rollen som IT-supporter vil du være en del av et team med kompetente og dedikerte kollegaer som jobber sammen for å yte det lille ekstra for brukerne som er lokalisert på flere lokasjoner i landet. Du vil i hovedsak være plassert i Oslo og supportere forskjellige arbeidsplasser i denne regionen, men noe reisevirksomhet til andre steder i landet vil også være aktuelt ved behov. Sammen med det nordiske teamet vil du ha ansvaret for brukerstøtte, drift og vedlikehold, samt virksomhetsstøtte.

 

Om deg:

Du har en god teknisk forståelse og noen års erfaring innen IT og teknisk support. Du evner å jobbe selvstendig, systematisk og effektivt slik at brukerne får en god kundeopplevelse og service, og du møter alle med et smil om munnen. For å lykkes i denne rollen må du ha et overordnet bilde av dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder, slik at du prioriterer riktig i en hektisk hverdag. Du må være flink til å følge opp og god til å kommunisere både med ikke-tekniske ansatte for å representere bedriften på en profesjonell måte. Videre liker du å grave i ulike problemstillinger og er nysgjerrig av natur, i tillegg innehar du høy grad av proaktivitet og har stor gjennomføringsevne.  

 

Arbeidsoppgaver:

• Første og andrelinjesupport, via telefon, mail og onsite

• Feilsøking på hardware og software

• Support på printere og skannere

• Oppsett av utstyr og programvare

 

Kvalifikasjoner:

• Minimum 3 års erfaring med IT-support

• Erfaring med Microsofts produkter

• Meget gode kommunikasjonskunnskaper i norsk og engelsk

• Førerkort og tilgang til egen bil

 

Saint-Gobain kan tilby:

• Konkurransedyktige betingelser

• Gode utviklings- og karrieremuligheter

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

 

Det vil legges stor vekt på dine personlige egenskaper for denne stillingen.

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Saint-Gobain Byggevarer Oslo
Antall stillinger: 2
Industri: Manpower
Fagfelt: IT
Underkategori: Helpdesk / Brukerstøtte, Teknisk IT-support, - IT
Stillingstype: Fulltid, Fast
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 09.09.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1031221
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Julia Marcusson
Julia.Marcusson@manpower.no

Emilia Styka
Emilia.Styka@manpower.no