Business controller

SalMar er et helintegrert oppdrettsselskap fra stamfiskproduksjon til foredlet produkt og salg. Selskapet omsatte i 2018 for 11,3 milliarder og har i dag ca. 1600 ansatte. SalMar har aktivitet i Midt- og Nord-Norge, salgskontorer i Asia og datterselskap på Island. Konsernets hovedkontor er plassert på Frøya.  

Vi er et av verdens største og mest effektive selskap innen produksjon og foredling av laks, og vi er helt i tet når fremtidens fiskeoppdrett skapes. Vår ledestjerne er «Passion for Salmon» – det betyr masse lidenskap og engasjement for laks, miljø, kunder og ikke minst kollegaer. Vi søker nå en engasjert, nøyaktig og systeminteressert controller som skal bidra til at vi når vår ambisjon om å være verdens beste oppdrettsselskap.

 

Stillingen er nyopprettet og du vil ha et bredt ansvar innenfor følgende områder:

 

  • delta i regnskapsavslutning og løpende rapportering
  • bidra i utvikling av mer effektiv rapportering gjennom bruk av nye verktøy og se muligheter i allerede eksisterende systemer (AX, Fish-Talk og Horizon)
  • bidra inn mot budsjettprosess og utarbeidelse av rullerende prognoser
  • være en sparringspartner og delta i møter med ledere på ulike nivå
  • videreutvikle rutiner for mer systematisk og proaktiv controlling for bedre beslutningsgrunnlag for ledere på ulike nivå

 

Vi ønsker oss deg som kjennetegnes av å være løsnings- og samarbeidsorientert, og som er opptatt av å bidra til at teamet lykkes. Du er analytisk, faglig engasjert, har god forståelse og interesse for forretningssystemer. Det er viktig at du kjenner deg igjen i våre postulater: alt vi gjør skal gjøres bedre enn i går, arbeidsoppgaven er ikke gjort før mottakeren er fornøyd, fokuser på løsningen, jobben vår i dag er avgjørende for vår felles suksess, vi bryr oss og bærekraft i alt vi gjør.

 

Du har relevant utdanning på minimum bachelornivå og har to års erfaring eller mer innenfor regnskap/controlling.

 

Hos oss blir du en del av et meget sterkt fagmiljø med unike faglige utfordringer. Du vil få muligheten til å videreutvikle deg innen ditt fagfelt, og bli godt kjent med virksomhetens verdiskapning. Du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø og en virksomhet i kontinuerlig endring.

 

Arbeidssted: Frøya eller Trondheim

 

For nærmere informasjon, ta kontakt med vår rådgiver i Experis: Anne Dordi Alseth, tlf. 924 48 268

Stillingsinformasjon

Kunde: Salmar ASA
Antall stillinger: 1
Industri: Experis
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: - Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Trøndelag
 Trondheim, Frøya
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 10.09.2019
Søknadsfrist: 29.09.2019
Ref. nr.: 1031235
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Anne Dordi Alseth
Telefon 92448268
Anne.Dordi.Alseth@no.experis.com