Kunde-og fakturaoppfølger

Forlaget Last og Buss utgir regelverk og forskrifter for kjøretøy som verksted må ha tilgang til. Vi tilbyr også “Nettboka” – en database med søk, sammenligning og lagring av detaljert informasjon om nyttekjøretøy. I tillegg til våre utgivelser har vi faglig kompetanse på forskrifter og regelverk som er knyttet til kjøretøy.

 

De søker nå etter deg som ønsker å arbeide med oppfølging av kunder og faktura i en 60% stilling. Oppstart ca. 1.12.2019. Stillingen kan gå mot fastansettelse.

 

Arbeidsoppgaver:

Dine hovedoppgaver vil være oppdateringer og oppfølging av kunderegister. Oppfølging av bestillinger via nettbutikk samt behandling av bestillinger og hendvendelser via e-post og telefon. Utsendelse av faktura samt kontakt mot regnskapsfirma. I tillegg vil det være oppgaver som bestilling av lunsj/kaffe/kantinemateriell og rekvisita. Kontakt mot rengjøringsbyrå og adminstrere avtaler med leverandører av kopi-og frankeringsmaskin etc.

 

Kvalifikasjoner/egenskaper:

Du har erfaring fra kunde- og fakturaoppfølging samt enkle salgsoppgaver (mersalg). Gode IT kunnskaper, spesielt i Visma Business og Officepakken. Du er selvgående, løsningsorientert og fleksibel samt trives å jobbe i et lite firma.

 

Finner du dette interessant, registrer din CV på vår hjemmeside, www.manpower.no og søk elektronisk på denne stillingen.  

 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

 

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: FORLAGET LAST OG BUSS AS
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Administrasjon
Stillingstype: Deltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Annet

Søk på stillingen

Publisert: 17.09.2019
Søknadsfrist: 28.09.2019
Ref. nr.: 1031253
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Kirsti Ottem
Kirsti.Ottem@manpower.no