Vi søker IT-konsulent til førstelinjesupport!

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

For en av våre store kunder innen byggbransjen søker vi nå etter en ny medarbeider som genuint er opptatt av å yte god kundeservice og som som dyrker IT og teknologi. Har du det gøy i rollen som supportkonsulent og triges av å løse brukernes utfordringer? Da kan dette være den riktige muligheten for nettopp deg!

 

Hos vår kunde er det svært viktig at du er en god lagspiller som er en god samarbeidspartner til dine kollegaer, slik at dere får løst de forskjellige utfordringene som vil komme innen førstelinjesupport. Vi trenger deg som har erfaring innen lignende roller og som kan jobbe selvstendig etter opplæring sammen med teamet. Du er en positiv og omgjengelig person som evner å tilpasse deg ulike personer situasjoner.

 

Er du en problemløser og en person som skaper tillit til brukerne du hjelper med IT-relaterte utfordringer? I denne stillingen lykkes du hvis du står på skikkelig for å finne de beste løsningene og du gir ikke opp når du støter på vanskelige saker du ikke har vært borte i tidligere. Du viser eierskap til ditt arbeide og ønsker å løse hverdagsproblemer. Er dette deg? Da håper vi du leser videre!

 

  

Vi tilbyr

 • Fulltidsengasjement hos vår kunde
 • Oppstart etter avtale
 • Et sterkt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling
 • Moderne lokaler sentralt i Oslo
 • Oppfølging av engasjerte konsulenter hos Manpower

 

 

Vi søker deg som

 • Har IKT-fagbrev og erfaring fra førstelinjesupport
 • Kommuniserer flytende muntlig og skriftlig i norsk og engelsk
 • Synes det er gøy og motiverende og hjelpe andre med tekniske spørsmål
 • Ønsker å bygge din CV med erfaring innen support og IT i et stort konsern

 

Arbeidsoppgaver

 • Førstelinjesupport og brukerstøtte via. telefon, e-post og sakssystem
 • Feilsøking, registrering, prioritering, kategorisering og oppfølging av saker
 • Oppsett av utstyr

 

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: IT
Underkategori: Helpdesk / Brukerstøtte, Teknisk IT-support
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 11.09.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1031260
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Emilia Styka
Emilia.Styka@manpower.no