Er du en utadvendt, resultatorientert og offensiv lagspiller som søker nye utfordringer?

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

 

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

 

I dette engasjementet søker vi konsulent til vår kunde på Holmlia i Oslo. Avdeling består av 11 faglig dyktige medarbeidere og vi søker konsulent for medarbeider som går ut i svangerskapspermisjon. Vi kan tilby minimum et åtte måneders engasjement i stillingen.

 

Er du en utadvendt, resultatorientert og offensiv lagspiller som søker nye utfordringer? Har du i tillegg solid kompetanse innen Financial Controlling?

 

 

Vi har sterk tradisjon for å utvikle konsulenter og du vil få god opplæring og veiledning. Du vil bli en del av et internasjonalt selskap med et sterkt merkenavn.

 

 

 

Sentrale arbeidsoppgavar vil være:

 

 • Rapportering til hovedkontor i Europa
 • Norsk årsregnskap og selvangivelse
 • Cash flow rapportering
 • Avstemming
 • Moms rapportering

 

Stillingen rapportere til Finance Director.

 

Vi ser etter deg som har høyere økonomisk utdannelse, erfaring fra tilsvarende stilling og god engelsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne og forståelse.

 

 

 

Personlige egenskaper vi ser etter:

 

 • Strukturert
 • Nøyaktig
 • Endringsvillig
 • Fleksibel
 • Selvstendig
 • Analytisk

 

 

 

Interessert?

 

Registrer din CV og søknad på www.experis.no og søk på stillingen!

Søknader vil bli behandlet fortløpende. 

Hva kan Experis tilby deg

 

Vil du være med og videreutvikle Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk.  Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Finance
Fagfelt: Økonomi / Regnskap / Lønn
Underkategori: Controller, Økonomikonsulent , Regnskapsmedarbeider /- fører / -assistent, Statsautorisert revisor, Revisor, Autorisert regnskapsfører, Regnskapskonsulent, Selvstendig regnskapsfører, - Økonomi / Regnskap / Lønn
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
 Oslo Syd
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 10.10.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1031576
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Berit Grindstad Berge
Telefon 99 59 30 89
Berit.Berge@no.experis.com