Webredaktør

For vår gode kunde Felleskjøpet på Lillestrøm søker vi Webredaktør til fast stilling.

Team Ehandel er en del av Digitale Kanaler i Felleskjøpet Agri. Vi har ansvaret for å drifte selskapets nettbutikk og nettsider.

Teamet opplever økt oppdragsmengde, og vi styrker derfor teamet med en ny kollega i stilling som webredaktør. Det er i dag to webredaktører hos oss, som den nye stillingen vil jobbe tett sammen med. Sammen med disse vil du ha ansvar for publisering på Felleskjøpets nettsider.

Systemet som brukes i dag er EPiServer. Det pågår et prosjekt for å etablere en felles nordisk nettplattform for Felleskjøpet og Granngården, hvor også EPiServer er valgt som publiseringsløsning. Kjennskap til EPiServer CMS eller liknende publiseringsløsninger er derfor en fordel.

Team eHandel består i dag av seks personer som jobber ut mot alle forretningsområdene i selskapet. Vi har også et tett samarbeid med en tilsvarende avdeling for Granngården i Sverige.  

 

Hos oss blir du del av et faglig sterkt og hyggelig nordisk miljø.

Denne stillingen passer godt for deg som liker å jobbe systematisk innenfor ulike oppgaver i en variert hverdag. Vi ser etter deg som har gode språkkunnskaper, er god på å bearbeide tekst og bilder, er initiativrik og som liker godt å samarbeide med andre. Jobben har utstrakt kontakt med fagressurser i de ulike forretningsområdene, andre avdelinger og de andre i teamet. Du vil samarbeide med fagpersoner for å identifisere innhold, og finne løsninger for å presentere det på en forståelig og strukturert måte for våre målgrupper. Vi ser gjerne at du har interesse for eller kjennskap til norsk landbruk.

Som vår nye webredaktør er du sentral i arbeidet med å oppdatere og utvikle nettsidene våre, slik at de fremstår som både selgende og informative. Du vil delta aktivt i videreutvikling av vår netthandelsløsning og digital handel i selskapet.  Vi ønsker oss en aktiv bidragsyter i Ehandel-teamet, der du vil jobbe med publisering, utvikle produktinformasjon, kampanjer og innhold til nett og digitale plattformer.

 

Sammen med resten av teamet vil du også bidra til søkemotoroptimalisering for selskapets produkter, tjenester og kampanjer. I tillegg inneholder rollen prosjektarbeid og oppgaver knyttet til daglig drift av selskapets digitale kanaler.

 

Dette passer for deg med:

Høyskole- eller universitetsutdannelse innen markedsføring, varehandel og/eller informasjonsarbeid

Erfaring fra tilsvarende rolle innenfor varehandel/e-handel

Erfaring med digitale publiseringsverktøy (CMS, E-postmarkedsføring, SoMe)

Glødende engasjement for e-handel og digitale flater

Gode skrive- og formidlingsevner

Erfaring med effektivt arbeid i Adobe Creative Cloud med Photoshop og Indesign

Kjennskap til verktøy som Office, SharePoint, Teams  

Erfaring med eller kunnskap om SEO

Strukturert arbeidsmetodikk, med god balanse mellom daglige rutiner og prosjektarbeid

Kunnskap om, eller interesse for landbruk og planteproduksjon

Kunnskap om digitale kanaler, målgruppeforståelse og kundereise

 

Som person er du: Utadvendt, Selvstendig og tydelig

Du kan jobbe tett sammen med forretning og kan faget uttak av kommunikasjon digitalt

 

Interessert?

Registrer din CV på vår hjemmeside www.manpower.no bruk deretter linken på annonsen til å søke på stillingen.

 

 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: FELLESKJØPET AGRI SA
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Media / markedsføring
Underkategori: Marked og informasjonsmedarbeider, Redaktør, - Informasjon / Media / markedsføring
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Akershus
 Skedsmo
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 11.10.2019
Søknadsfrist: Snarest
Ref. nr.: 1031592
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Lisbeth Fallet
Telefon 95121266
Lisbeth.Fallet@manpower.no