Vi søker erfaren IT-support tekniker til onsite support oppdrag

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Vi tilbyr nå et fulltidsengasjement hos vår kunde med oppstart snarest. Arbeidsplassen er spennende og dynamisk, og rollen innebærer varierte supportrelaterte arbeidsoppgaver på flere lokasjoner i Oslo sentrum. Videre er det konkurransedyktig lønn og betingelser, samt at du vil få personlig oppfølging av en egen konsulent i Manpower. I tillegg vil du få ansattfordeler (blant annet tilgang til vår utviklingsportal; PowerYou).

 

Vår kunde ser etter en Onsitesupport-medarbeider med erfaring, som vil være med på å styrke deres avdeling. Å yte meget god kundeservice er en selvfølge for deg, og du innehar stor interesse for teknologi og problemløsning. Du er initiativrik og det er ikke noe problem for deg å skaffe den kunnskap og informasjon du trenger for å løse brukernes utfordringer. Det er også en forutsetning at du trives med å jobbe selvstendig.

 

Arbeidsoppgaver 

  • Onsite support fordelt på 4 lokasjoner sentralt i Oslo sentrum
  • Oppgradering av utstyr, tanking av PC-er
  • Tickethåndtering, problemløsing og feilsøking
  • Klargjøring av utstyr
  • Support på PC og Mac

 

Kvalifikasjoner

  • Erfaring innen IT-support
  • Svært god teknisk forståelse og kunnskaper innen IT
  • IT-utdannelse (fagbrev/høyskole), relevant erfaring kan veie opp for manglende utdanning
  • Har erfaring med til Active Directory, Windows 10 og Office 365
  • Meget god fremstillingsevne i både norsk og engelsk er et krav

 

Videre må du brenne for å skape en bedre og enklere IT-hverdag for de ansatte, og bli motivert av å arbeide med komplekse saker og tekniske spørsmål. Det er også avgjørende at du er engasjert i ditt arbeid, samt viser selvtillit og er proaktiv i din arbeidsmetodikk for å lykkes i jobben.

   

For at nettopp du skal bli vurdert må du registrere full CV og din personlige søknad på www.manpower.no, og søke direkte der. Dokumentasjon som attester og vitnemål bes fremvises på et eventuelt intervju.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!  

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: IT
Underkategori: Helpdesk / Brukerstøtte, Teknisk IT-support, - IT
Stillingstype: Engasjement/Vikariat
Arbeidssted: Oslo, Akershus
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 06.11.2019
Søknadsfrist: 18.11.2019
Ref. nr.: 1031688
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Emilia Styka
Emilia.Styka@manpower.no

Stina-Eirin Hjelmeland
Stina-Eirin.Hjelmeland@manpower.no