Ønsker du å jobbe som håndmann på spennende prosjekt?

Er du fysisk sterk og ønsker å jobbe som håndmann på spennende prosjekt hos våre kunder? Våre kunder opplever økende ordrereserver, og i den forbindelse har vi behov for dyktige medarbeidere i vår database. For de rette kandidatene kan vi tilby hyppige og utfordrende oppdrag.

 

Søknadsfrist 25. november. Vi kaller til intervju på kort varsel og ansetter fortløpende. Det er med andre ord ingen grunn til å vente med å sende søknad.

 

Arbeidssted vil være Haugesund og omegn.

 

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med 30 kontorer. Følg oss på Facebook, blogg og Twitter.

Arbeidsoppgaver kan være mye forskjellig, alt etter hvilket prosjekt man jobber på. Det som går igjen er at du er lærevillig, positiv, står på og evner å tenke flere steg fremover hele veien. Man jobber fysisk, og må være glad i å jobbe både inne og ute. Vi har kunder/prosjekter innen bygg/anlegg, entreprenører, skadesanering og lignende. Du jobber gjerne med riving, montering, diverse betongarbeid m.m.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i attraktive oppdrag hos våre spennende kunder.

Vi i Manpower prioriterer god medarbeideroppfølging, selv i en travel hverdag.

Du skal føle deg hjemme hos oss, og som en del av vårt Manpower-team.

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Manpower er en IA-bedrift.

 

Kvalifikasjoner:

  • Relevant erfaring er en fordel.
  • Du må ha førerkort kl. B.
  • Du er fysisk sterk.

 

Vi søker deg som er selvstendig og jobber systematisk. Du er god til å kommunisere, både med kunder og kolleger. Ansvarsfull, pliktoppfyllende og allsidig er egenskaper som beskriver deg godt.

Er dette interessant for deg? Ønsker du å høre mer?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

 

arild.wenneck.askeland@manpower.no eller telefon: 994 68 140.

 

Vi gjør oppmerksom på at søknad må sendes via våre hjemmesider. Opprett en jobbsøkerprofil på www.manpower.no og legg inn så utfyllende informasjon som mulig i din CV, da denne er grunnlaget for hvem som går videre i prosessen.

Legg så inn en kortfattet søknad på din profil. Søknader sendt pr. mail har vi dessverre ikke mulighet å vurdere. Alle kandidater vil få en tilbakemelding, enten pr. telefon eller pr. mail.

 

Vi gleder oss til å få din søknad!

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 4
Industri: Manpower
Fagfelt: Tekniske håndverksyrker, Bygg og anlegg
Underkategori: Sveiser u/fagbrev, Sveiser m/fagbrev, - Håndverk, Formann, Jernbinder, Forskalingssnekker u/fagbrev, Hjelpearbeider, Skadesanerer, Murer u/fagbrev, Prosjektleder Bygg og Anlegg, Grunnarbeider, Murer m/fagbrev, Betongarbeider, Forskalingssnekker m/fagbrev, - Bygg og anlegg
Stillingstype: Engasjement/Vikariat, Fulltid
Arbeidssted: Rogaland
 Haugesund, Karmøy, Tysvær
Rolle: Fagperson

Søk på stillingen

Publisert: 06.11.2019
Søknadsfrist: 25.11.2019
Ref. nr.: 1031840
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Arild Wenneck Askeland
Telefon +4799468140
Arild.Wenneck.Askeland@manpower.no