Det foregår nå vedlikehold på disse web-sidene i tidsrommet 20. februar 2020 kl. 16:00 GMT til 26. februar 2020 kl. 11:00 GMT. Innlogging er deaktivert, og web-sidene vil kunne oppleves noe ustabile. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører.

Kunderådgiver dagligbank privat

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Har du en fremtidsdrøm om å jobbe i bank og er villig til å legge ned ekstra energi for å utvikle deg innenfor denne bransjen? Da ønsker vi å høre fra deg!

 

Vi ser etter deg som har fullført bachelor innenfor økonomi, markedsføring, finans eller lignende og som er ledig for å jobbe på fulltid fra 14.04.20. Det vil være opplæring på dagtid de første 2-3 ukene, deretter inngår du i en skiftordning med rotasjon hvor du jobber en kveldsvakt og en mellomvakt per uke og hver femte helg. Dette er et sommervikariet med varighet ut august.

 

Du vil jobbe på en avdeling som har ansvar for inkomne kundehenvendelser innen lånespørsmål fra bankens privat kunder. Du vil ta i mot alle henvendelser som kommer inn rundt lån, inkluder renteforhandlinger. På denne avdelingen betjener dem henvendelser via telefon, chat og epost, og det er et stort fokus på service, effektivitet og produktivitet.

 

For å lykkes i rollen ser vi for oss at du setter kunden i fokus og strekker deg langt for å finne gode løsninger. Du er selvgående og positivt innstilt til en bransje som er i kontinuerlig endring. Du har gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig, og trigges av gode resultater både når du jobber selvstendig, men også for å nå felles mål.

 

Ønskede kvalifikasjoner

 

  • Fullført bachelor, gjerne innen økonomiske fag
  • Erfaring med service og salg, gjerne fra kundesenter
  • Trives med kundekontakt og telefon som arbeidsverktøy
  • Har interesser innenfor bank/finans og ønsker å utvikle deg innen dette fagområdet
  • Kjenner deg igjen i å være nysgjerrig og positiv til å lære

 

 

Hva kan vi tilby deg?

 

Gjennom Manpower får du muligheten til å bygge din karriere. Du får muligheten til å jobbe i spennende oppdrag hos attraktive kunder innen både privat og offentlig sektor. Det er bratt læringskurve og du lærer mange ting som du kan putte på CVen din! Selvfølgelig får du lik lønn som om du hadde vært direkte ansatt hos våre kunder, det sier faktisk arbeidsmiljøloven at du skal ha. Forsikring, pensjon, ect er også en selvfølge, samt at vi er en IA-bedrift.

 

I dette oppdragene vil det være moderne lokaler sentralt i Oslo. Et ungt og hektisk arbeidsmiljø. Muligheter for personlig utvikling da du vil få utvikling i profesjonell kundekontakt, samt får du muligheten til å lære deg bankbransjen og bygge relevant nettverk for din videre karriere.

 

Føler du deg truffet?

 

Om du er interessert ønsker vi at du søker på stillingen via vår nettside www.manpower.no

 

NB: I perioden 20/2 - 27/2 vil det ikke være mulig å søke elektronisk på våre stillinger grunnet endringer av interne systemer. Dersom du ønsker å søke på stillingen i dette tidsrommet må CV, søknadstekst og attester sendes på epost til victoria.iselin.svendsen@manpower.no. En utfyllende CV og god søknadstekst er et krav for å bli vurdert til stillingen. Kandidater vil bli vurdert fortløpende.

 

 

 

 

 

Stillingsinformasjon

Antall stillinger: 5
Industri: Manpower
Fagfelt: Bank / Finans / Forsikring
Stillingstype: Sommerjobb, Engasjement/Vikariat, Fulltid
Arbeidssted: Oslo
Rolle: Medarbeider

Søk på stillingen

Publisert: 20.02.2020
Søknadsfrist: 29.02.2020
Ref. nr.: 1032695
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Victoria Iselin Svendsen
Victoria.Iselin.Svendsen@manpower.no

Synnøve Nøkleby Seiersnes
Synnove.Nokleby.Seiersnes@manpower.no