Det foregår nå vedlikehold på disse web-sidene i tidsrommet 20. februar 2020 kl. 16:00 GMT til 26. februar 2020 kl. 11:00 GMT. Innlogging er deaktivert, og web-sidene vil kunne oppleves noe ustabile. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører.

Customer Success Manager - Norge

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss på Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

Har du erfaring fra prosjektledelse og tekniske implementeringer og ønsker å videreutvikle moderne betalingsløsninger sammen med oss? Vi er et selskap i vekst og er ledende i det norske markedet. Nå ser vi etter en dyktig Customer Success Manager som er sulten på utvikling og å lykkes.

 

Collector er mye mer enn en bank. Vi er også et gründerteknologiselskap som brenner for å realisere ideer - våre egne og andres. Vi utvikler finansielle tjenester for privat- og bedriftskunder. Vi legger stor vekt på å lage smarte, digitale løsninger som forenkler kundenes hverdag. For privatpersoner tilbyr vi sparing, lån, kredittkort og økonomiske apper. For selskaper tilbyr vi bedrifts- og eiendomskreditter, faktureringsløsninger og er gode på betalingsløsninger for e-handel og butikker.

 

Vi tilbyr deg fast fulltidsstilling hvor Manpower hjelper oss med rekrutteringsprosessen. Collector har en sterk bedriftskultur basert på entreprenørskap, engasjement og etikk med stor åpenhet for nye ideer, innovasjon, og engasjerte mennesker som drives av å lykkes med oppgaver, som tenker stort og utfordrer seg selv hver dag. Vi tilbyr deg også gode utviklingsmuligheter, felles aktiviteter på og utenfor arbeidsplassen, fartsfylt og stimulerende arbeidsmiljø i trivelige lokaler sentralt i Oslo. Oppstart er så raskt som mulig og etter nærmere avtale.

 

I rollen som Customer Success Manager tilhører du Merchant Service-teamet innen forretningsområdet Payments. Merchant Services er ansvarlig for support og leveranse av digitale betalingstjenester. Du vil være en sentral aktør gjennom hele kundereisen fra pre-sales til produksjon, med hovedansvar for å prosjektstyre større kundeimplementeringer. Du vil jobbe tett med våre ansvarlige selgere og ditt fokus vil være å gjennomføre god onboarding av nye kunder.

 

Ditt ansvarsområde vil være å lede større integrasjonsprosjekter, lede og forenkle møter med både kunder og intern drift ved for eksempel stand-up og workshop. Du vil ha ansvar for å omsette kundekrav til produktutvikling og forbedringer, og å bygge nye og langsiktige kunde- og partnerrelasjoner. Du må også kunne formulere deg flytende på engelsk skriftlig så vel som muntlig.

 

Vi leter etter deg som trives og lykkes aller best med mye ansvar, og som kan identifisere nye forretningsmuligheter i din kontakt med kunder og partnere. Du vil også ha fordel av å være strukturert og selvforsynt med din måte å jobbe på, ha evne til å oversette kundebehov til produktutvikling. Det vil også være en fordel om du har god kunnskap om API-integrasjoner.

 

Som person er du nysgjerrig og interessert, samt at du motiveres og drives av kontinuerlig utvikling. Du oppdaterer deg på trender, rapporter og nyheter innen netthandel og detaljhandel. Du jobber proaktivt og tar mye initiativ og det kommer godt til syne at du liker å ha kundekontakt, og du er svært serviceinnstilt overfor både interne og eksterne partnere og kunder.

 

Høres stillingen relevant ut for deg? Da ønsker vi at du sender søknad og CV til hilde.lunder.savik@manpower og/eller John-Arne.Garmann@manpower.no

Har du spørsmål om stillingen kan vi kontaktes på telefon.

 

 

 

Stillingsinformasjon

Kunde: Collector Bank Ab, Norge Filial
Antall stillinger: 1
Industri: Manpower
Fagfelt: Bank / Finans / Forsikring
Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen

Publisert: 14.02.2020
Søknadsfrist: 25.02.2020
Ref. nr.: 1032878
Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

Hilde Lunder Sævik
Telefon +4748116520
hilde.lunder.savik@manpower.no

John-Arne Garmann
Telefon 98280700
John-Arne.Garmann@manpower.no